Κορωνοϊός: 2.311 νέα κρούσματα - «Μαύρο» ρεκόρ με 108 νεκρούς σε μία ημέρα

Κορωνοϊός: 2.311 νέα κρούσματα - «Μαύρο» ρεκόρ με 108 νεκρούς σε μία ημέρα Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Τις τελευταίες 24 ώρες η Ελλάδα κατέγραψε 2311 νέα κρούσματα κορωνοϊού

Από αυτά, μόλις 18 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Η Θεσσαλονίκη και πάλι ήταν η περιφέρεια με 606 κρούσματα σε 24 ώρες ενώ στην Αττική καταγράφηκαν συνολικά 382 κρούσματα. Στη Λάρισα  καταγράφηκαν 140 κρούσματα στην Πέλλα και 117 στη Λάρισα. 

Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 90.121, εκ των οποίων το 53.4% άνδρες. Τα 4.787 (5.3%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 22.901 (25.4%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Σήμερα, 522 ασθενείς νοσηλεύονται διασωληνωμένοι (χθες 519) Η διάμεση ηλικία τους είναι 65 ετών. 149 (28.5%) είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. To 82.4%, των διασωληνωμένων, έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω. 460 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.

Τέλος, καταγράφηκε νέο ρεκόρ νεκρών με 108 απώλειες σε 24 ώρες και 1.527 θανάτους συνολικά στη χώρα. Εξ αυτών οι 608 (39.8%) ήταν γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. Η διάμεση ηλικία των θανόντων ήταν τα 80 έτη και το 97.1% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ρόδος: 31χρονη κατήγγειλε κακοποίηση από τον πατέρα της - Το παιδί της έχει το DNA του

Ελλάδα / Ρόδος: 31χρονη κατήγγειλε κακοποίηση από τον πατέρα της - Το παιδί της έχει το DNA του

Οι εξετάσεις διενεργήθηκαν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, με δείγματα από το παιδί, τη μητέρα του, τον φερόμενο ως δράστη και άλλα πρόσωπα προς αποκλεισμό πατρότητας.
LIFO NEWSROOM
Μετά την Πατρών-Πύργου ο Μπράλος–Άμφισσα: Παίρνει μορφή ο «κρυμμένος» νέος δρόμος των δύο σηράγγων και των έξι γεφυρών

Ελλάδα / Μετά την Πατρών-Πύργου ο Μπράλος–Άμφισσα: Παίρνει μορφή ο «κρυμμένος» νέος δρόμος των δύο σηράγγων και των έξι γεφυρών

Ο άξονας Μπράλος – Άμφισσα θα εξασφαλίσει βελτίωση της οδικής ασφάλειας και μείωση του απαιτούμενου χρόνου της διαδρομής από Πάτρα και Αντίρριο έως Λαμία
LIFO NEWSROOM