Κοροναϊός: Ο δήμαρχος Πύργου καταγγέλλει πως κάποιοι κυκλοφορούν ελεύθεροι αντί να είναι σε κατ΄ οίκον περιορισμό

Κοροναϊός: Ο δήμαρχος Πύργου καταγγέλλει πως κάποιοι κυκλοφορούν ελεύθεροι αντί να είναι σε κατ΄ οίκον περιορισμό Facebook Twitter
1

Ο δήμαρχος Πύργου, Παναγιώτης Αντωνακόπουλος, καταγγέλλει πως πολίτες κυκλοφορούν ελεύθεροι αντί να είναι σε κατ' οίκον περιορισμό λόγω κοροναϊού.

Μιλώντας σήμερα το πρωί σε εκπομπή του ΣΚΑΙ, ο δήμαρχος είπε πως κάποιοι πάνε στα καφενεία και στην αγορά. Ο Παναγιώτης Αντωνακόπουλος αποκάλυψε ότι στον Πύργο κάποια άτομα που θα έπρεπε να βρίσκονται σε κατ' οίκον περιορισμό, κυκλοφορούν ελεύθερα μη δίνοντας σημασία στους κανόνες ασφάλειας για τη δημόσια υγεία.

Ο δήμαρχος ανέφερε πως αυτοί που δεν αυτοπεριορίζονται, είναι συγγενείς και συνάδελφοι όσων επέστρεψαν από την εκδρομή στους Άγιους τόπους και έκανε λόγο για ανεύθυνη στάση.

 

Την ίδια καταγγελία έκανε ο δήμαρχος μιλώντας στο Πρώτο Θέμα για όσους ήρθαν σε επαφή με κρούσμα κοροναϊού και δεν αυτοπεριορίζονται.

«Υπάρχει ανησυχία και ο χειρότερος αντίπαλος είναι η μη συμμόρφωση του πληθυσμού στις οδηγίες. Υπάρχει σοβαρό πρόβλημα διότι έρχονται καράβια με ξένο κόσμο από την Πάτρα και επίσης θέλω να πω ότι αυτός ο οποίος έχει στενή επαφή με ύποπτο κρούσμα και είναι σε κατ οίκον περιορισμό, βγαίνει έξω κι έρχεται σε επαφή με άλλα άτομα τότε αυτός διαπράττει αδίκημα γιατί δεν υπακούει στις οδηγίες να μείνει κλεισμένος μέσα στο σπίτι του».

Ο δήμαρχος πρόσθεσε: «Υπάρχουν άτομα που ενώ υποχρεούνται να μείνουν σπίτι, βγαίνουν είτε για να ψωνίσουν είτε για να πάνε στο καφενείο και αυτοί πρέπει να καταλάβουν ότι θεωρούνται επικίνδυνοι για τη δημόσια υγεία. Θα πρέπει να ασχοληθούν και οι δικαστές με αυτό το θέμα για να συμμορφωθούν. Η Πολιτεία θα πρέπει να έχει πιο ενεργά αντανακλαστικά και επίσης πρέπει να γίνει μετακίνηση προσωπικού στο νοσοκομείο του Πύργου γιατί υπάρχουν γιατροί που βρίσκονται σε καραντίνα. Αυτά πρέπει να γίνουν άμεσα», λέει ο δήμαρχος του Πύργου Ηλείας.

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ