Η ΕΛ.ΑΣ. έκανε δικό της λογαριασμό στο Instagram: «Κουραμπιές ή μελομακάρονο;»

Η ΕΛ.ΑΣ. έκανε δικό της λογαριασμό στο Instagram: «Κουραμπιές ή μελομακάρονο;» Facebook Twitter
0

Λογαριασμό και στο instagram απέκτησε η Ελληνική Αστυνομία, που έκανε επίσης χιουμοριστική «δημοσκόπηση» με αφορμή τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Στην πρώτη ανάρτηση, δημοσίευσε ένα βίντεο, με ένα φωτορυθμικό σόου και χριστουγεννιάτικη μουσική υπόκρουση, γράφοντας στη λεζάντα: «Το μικρό… θαύμα των Χριστουγέννων» και ευχήθηκε «χρόνια πολλά» και «καλά Χριστούγεννα» σε όλους τους πολίτες.

Λίγες ώρες αργότερα, ακολούθησε και δεύτερη ανάρτηση, αυτή φορά με πρωταγωνιστή έναν σκύλο της αστυνομίας δίπλα σε ένα στολισμένο χριστουγεννιάτικο δέντρο και την ερώτηση: «Εσάς ποιος σας είπε πρώτος τα κάλαντα σήμερα;».

Στη σελίδα θα πραγματοποιούνται καθημερινά αναρτήσεις με αστυνομικό και ευρύτερο κοινωνικό ενδιαφέρον και θα συνοδεύονται από φωτογραφίες και βίντεο με δράσεις της Αστυνομίας, χρηστικές συμβουλές, ειδήσεις καθώς και θέματα που σχετίζονται με την καθημερινή προσφορά του αστυνομικού στην κοινωνία.

Ωστόσο σημειώνεται πως ο λογαριασμός δεν παρακολουθείται όλο το 24ωρο, για τον λόγο αυτό παρακαλούνται οι πολίτες για θέματα επιχειρησιακής ανταπόκρισης και συμβάντα, που χρήζουν αστυνομικής άμεσης συνδρομής, να απευθύνονται στα τηλέφωνα επικοινωνίας της Ελληνικής Αστυνομίας και ιδίως στον τριψήφιο τηλεφωνικό αριθμό 100.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ