Εντοπίστηκε στην Αθήνα πολυτελές ρολόι που είχε κλαπεί στην Ιταλία με τη μέθοδο της «αγκαλιάς»

Εντοπίστηκε στην Αθήνα πολυτελές ρολόι που είχε κλαπεί στην Ιταλία - Είχε κλαπεί με τη μέθοδο της αγκαλιάς Facebook Twitter
Φωτ.: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ
0

Πολυτελές ρολόι που είχε κλαπεί στην Ιταλία εντοπίστηκε και κατασχέθηκε στην Αθήνα, έπειτα από έρευνα του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, κατόπιν ανάπτυξης διεθνούς συνεργασίας μέσω Interpol και ανταλλαγής πληροφοριών με τις ιταλικές Αρχές.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, το ρολόι είχε κλαπεί το 2021 στην Ιταλία, όταν άγνωστη γυναίκα δρώντας με τη διεθνώς διαδεδομένη τεχνική της «αγκαλιάς», κατάφερε να το αφαιρέσει από τον παθόντα και να διαφύγει χωρίς να γίνει αντιληπτή από αυτόν.

Το συγκεκριμένο ρολόι εντοπίστηκε στην κατοχή ενός άνδρα, ο οποίος το είχε αγοράσει, έναντι μεγάλου χρηματικού ποσού, από ιστοσελίδα πώλησης κοσμημάτων της άγνωστης γυναίκας, διαθέτοντας όλα τα απαραίτητα έγγραφα αγοράς αυτού.

Το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας βρίσκεται σε συνεργασία με τις ιταλικές Αρχές, προκειμένου να επιστραφεί το κατασχεθέν ρολόι στο νόμιμο ιδιοκτήτη του.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ