Εισαγγελικές παραγγελίες για άνοιγμα κινητών των θυμάτων από τις πυρκαγιές

Εισαγγελικές παραγγελίες για άνοιγμα κινητών των θυμάτων από τις πυρκαγιές Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Εισαγγελικές παραγγελίες αναμένονται άμεσα για άνοιγμα κινητών των θυμάτων από τις πυρκαγιές.

Για αυτό το λόγο κανονικά θα λειτουργήσει αύριο Σάββατο και μεθαύριο Κυριακή η εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, για τις ανάγκες συγγενών αγνοουμένων που επιθυμούν να ζητήσουν εισαγγελική παραγγελία.

Στόχος να τους δοθούν από τους παρόχους κινητής τηλεφωνίας τα στοιχεία και τα τελευταία στίγματα των κινητών τηλεφώνων των οικείων τους που αναζητούνται μετά τη μεγάλη πυρκαγιά στην ανατολική Αττική.

Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών: Eχουν παραληφθεί 71 δείγματα βιολογικού υλικού από συγγενείς αγνοουμένων

Την ίδια ώρα, εβδομήντα ένα συγκριτικά βιολογικά υλικά συγγενών αγνοουμένων, 80 βιολογικά υλικά σορών και 22 δελτία δακτυλικών αποτυπωμάτων από σορούς, για την αντιπαραβολή τους έχουν παραληφθεί μέχρι τώρα από τη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών (Δ.Ε.Ε.) της Ελληνικής Αστυνομίας.

Σημειώνεται ότι η εργαστηριακή εξέταση των βιολογικών υλικών συγγενών αγνοουμένων και σορών, καθώς και η ανάλυση των εργαστηριακών αποτελεσμάτων συνεχίζεται όλο το 24ωρο.

Από χθες, Πέμπτη 26 Ιουλίου 2018, έχει ξεκινήσει η σύνταξη Εκθέσεων Εργαστηριακής Πραγματογνωμοσύνης, με τη διακρίβωση ταυτότητας νεκρών μέσω της μεθόδου DNA και αποτυπωμάτων, οι οποίες αποστέλλονται στην αρμόδια προανακριτική Αρχή (Πυροσβεστικό Σώμα).

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θεσσαλονίκη: Αθώοι υπάλληλοι κλαμπ που επέτρεψαν την είσοδο σε ανήλικους - Επέδειξαν πλαστές ταυτότητες

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: Αθώοι υπάλληλοι κλαμπ που επέτρεψαν την είσοδο σε ανήλικους - Επέδειξαν πλαστές ταυτότητες

Όπως αποδείχθηκε, τα παιδιά είχαν παραποιήσει τις ταυτότητές τους για να τους επιτραπεί η είσοδος στο κέντρο - Ο ένας από τους τρεις μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο λόγω μέθης
LIFO NEWSROOM