Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Την Τρίτη απολογείται ο συζυγοκτόνος - Πήρε προθεσμία από τον ανακριτή

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Την Τρίτη η απολογία του 32χρονου συζυγοκτόνου Facebook Twitter
Προθεσμία για την απολογία του ζήτησε και πήρε ο καθ'ομολογίαν δράστης του εγκλήματος στα Γλυκά Νερά - Πηγή φωτογραφίας: Eurokinissi
0

Προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Τρίτη ζήτησε και πήρε ο 32χρονος πιλότος, ο οποίος ομολόγησε χθες πως ήταν εκείνος που σκότωσε την 20χρονη σύζυγό του, Καρολάιν, στις 11 Μαΐου στα Γλυκά Νερά.

Ο 32χρονος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έφτασε λίγο μετά τις 17:30 στην εισαγγελία Πρωτοδικών, συνοδεία πάνοπλων αστυνομικών της ΟΠΚΕ για την προστασία του. 

Δεν είχε καλυμένο το πρόσωπό του ενώ ήταν δεμένος πισθάγκωνα και φορούσε αλεξίσφαιρο γιλέκο. Στις καταιγιστικές ερωτήσεις των δημοσιογράφων, δεν απάντησε το παραμικρό. 

Λίγο αργότερα, μεταφέρθηκε ενώπιον του 12ου τακτικού ανακριτή, από τον οποίο ζήτησε και πήρε προθεσμία για την απολογία του την προσεχή Τρίτη 22 Ιουνίου.

Εμφανίστηκε αμίλητος στον δικαστικό λειτουργό ενώ σύμφωνα με τους συνηγόρους του είναι μετανιωμένος και δηλώνει συντετριμμένος για όσα έγιναν στα Γλυκά Νερά.

Οι συνήγοροι που παρέλαβαν την πολυσέλιδη δικογραφία, επιφυλάχθηκαν να προβούν σε δηλώσεις την ημέρα της απολογίας του εντολέα τους ώστε να έχουν μελετήσει τα στοιχεία της υπόθεσης.

Ο κατηγορούμενος βαρύνεται με δύο κακουργήματα -ανθρωποκτονία από πρόθεση τελεσθείσα σε ήρεμη κατάσταση και κακοποίηση ζώου- και δύο πλημμελήματα - ψευδής καταγγελία επειδή κατέστησε άλλους ύποπτους των πράξεών του, ψευδής κατάθεση κατ´ εξακολούθηση λόγω ψευδών καταθέσεων που έδωσε στις αρχές. Εις βάρος του εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης καθως ήταν ύποπτος τέλεσης νέων πράξεων και ύποπτος φυγής. 

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

LiFO ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ

Ελλάδα / Μιχάλης Μαρμαρινός από Δελφούς: «Δεν υπάρχει το "εγώ" χωρίς τον συνάνθρωπο»

Ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Φεστιβάλ Αθηνών-Επιδαύρου συμμετείχε μαζί με τον ομότιμο καθηγητή Κοινωνικής Ψυχιατρικής Στέλιο Στυλιανίδη και τον επικεφαλής ιατρό αποστολών στο Ευρωπαϊκό Κέντρο Αστροναυτών, Αδριανό Γολέμη, σε μια συζήτηση όπου στο επίκεντρο βρέθηκαν η αποδοχή, η συμπερίληψη, η ψυχική υγεία και η αξία της συνεργασίας, στο πλαίσιο του 11ου Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών.
THE LIFO TEAM