Lockdown στην Αττική: Τι ισχύει για μετακίνηση από Δήμο σε Δήμο και κωδικό «6»

Lockdown στην Αττική: Τι ισχύει για μετακίνηση από Δήμο σε Δήμο και κωδικό «6» Facebook Twitter
Φωτογραφία Αρχείου / Eurokinissi
0

Σε διευκρινίσεις σχετικά με τις μετακινήσεις των πολιτών στην Αττική, η οποία εισέρχεται από την Πέμπτη σε καθεστώς lockdown, προχώρησε ο Γενικός Γραμματέας Εμπορίου, Παναγιώτης Σταμπουλίδης.

Μετακίνηση για άθληση και για κατοικίδια μόνο στον δήμο κατοικίας, θα ισχύει στην Αττική, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στον ΑΝΤ1, ο κ. Σταμπουλίδης.

Η διευκρίνιση αφορά στον κωδικό μετακίνησης 6 και όπως είπε, δεν θα επιτρέπεται από αύριο και μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου που θα τεθεί σε εφαρμογή το σκληρό lockdown, η μετακίνηση με το αυτοκίνητο για άθληση σε χώρους μακριά από τον δήμο διαμονής.

Ακόμα, ο κ. Σταμπουλίδης είπε ότι το Σαββατοκύριακο 13 και 14 Φεβρουαρίου θα λειτουργήσουν τα ανθοπωλεία μόνο με ραντεβού, με ωράριο 9:00-17:00, ενώ ξεκαθάρισε ότι οι λαϊκές αγορές σε Αττική και Θεσσαλονίκη θα είναι ανοιχτές.

Τέλος, ο κ. Σταμπουλίδης κάλεσε τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί, καθώς, όπως ανέφερε «σε αυτή τη φάση χρειάζεται μεγάλη προσωπική πειθαρχία».

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μού σχίζει την ψυχή

Ελλάδα / Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μου σκίζει την ψυχή

«Ο καθηγητής έλεγε ότι πας καλά και ότι δεν χρειάζεσαι παραπάνω υποστήριξη όταν εσύ έσβηνες από τη δύσπνοια» γράφει ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος στο τελευταίο αντίο προς τον πατέρα του Δημήτρη
NEWSROOM
Δίκη για το τροχαίο στη Βουλή: Προκλητικές μαρτυρίες για τον θάνατο του Ιάσονα Λαλαούνη

Ελλάδα / Δίκη για τροχαίο στη Βουλή: «Η μηχανή έκανε παράνομη προσπέραση» είπε ο συνοδηγός του υπηρεσιακού που σκότωσε τον Ιάσονα Λαλαούνη

«Η ουσία είναι ότι μας έχει δει από 60 μέτρα και δεν κόβει ταχύτητα» είπε ο βασικός μάρτυρας και συνοδηγός του υπηρεσιακού οχήματος επιχειρώντας να μεταθέσει την ευθύνη στον 23χρονο Ιάσονα
NEWSROOM