Πανελλαδικές 2021: Τελευταία ημέρα για τις αιτήσεις συμμετοχής - Αναλυτικές οδηγίες

Πανελλαδικές 2021: Τελευταία ημέρα για τις αιτήσεις συμμετοχής - Αναλυτικές οδηγίες Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Λήγει σήμερα η προθεσμία υποβολής της αίτησης-δήλωσης συμμετοχής των μαθητών Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων (ΓΕΛ και ΕΠΑΛ) στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2021.

Ειδικά για φέτος, οι μαθητές θα υποβάλουν την αίτηση-δήλωση, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) στη σχολική τους μονάδα, η οποία και θα καταχωρισθεί ηλεκτρονικά.


Σε επόμενο χρόνο θα καθοριστεί ο χρόνος και η διαδικασία υποβολής των Αιτήσεων – Δηλώσεων των υπόλοιπων αποφοίτων για τις πανελλαδικές.

Ο μαθητής θα πρέπει να βρει στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας www.minedu.gov.gr, στο σύνδεσμο ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ, ή στην ιστοσελίδα του Λυκείου του, αναρτημένο το υπόδειγμα της Α-Δ, το κατεβάζει και αποθηκεύει το αρχείο της Αίτησης–Δήλωσης στον υπολογιστή του.


Στη συνέχεια το συμπληρώνει (μόνο τα γκρι στοιχεία) με όποιο πρόγραμμα επεξεργασίας κειμένου διαθέτει. Τέλος το αποστέλλει συμπληρωμένο ηλεκτρονικά (με e-mail) για ηλεκτρονική καταχώριση, μέσα στην προβλεπόμενη προθεσμία (25 με 30 Νοεμβρίου 2020) στο Λύκειο που φοιτά.

Τελευταία ημέρα για την υποβολή αιτήσεων-δηλώσεων και για τους μαθητές/ριες με αναπηρία και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες ή ειδικές μαθησιακές δυσκολίες στο Λύκειό τους, χωρίς δικαιολογητικά, όπως όλοι οι μαθητές.

Δείτε εδώ αναλυτικές οδηγίες για τη συμπλήρωση των αιτήσεων/δηλώσεων

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θεσσαλονίκη: Διπλή μεταμόσχευση ήπατος και νεφρού σε 53χρονη στο Ιπποκράτειο

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: Διπλή μεταμόσχευση ήπατος και νεφρού σε 53χρονη στο Ιπποκράτειο

«Είναι από τις λίγες μεταμοσχεύσεις που γίνονται όχι μόνο στη χώρα μας, αλλά και παγκοσμίως γενικότερα, λόγω των ενδείξεων και του βαθμού δυσκολίας» αναφέρει η ανακοίνωση του νοσοκομείου
NEWSROOM