ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Σούζαν Ίτον: Ένοχος για ανθρωποκτονία και βιασμό ο 28χρονος

Σούζαν Ίτον: Ένοχος για ανθρωποκτονία και βιασμό ο 28χρονος Facebook Twitter
0

Ένοχος κρίθηκε ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία και τον βιασμό της Σούζαν Ίτον καθώς το δικαστήριο έκανε αποδεκτή την πρόταση του εισαγγελέα

Όπως μεταδίδει η εφημερίδα «Νέα Κρήτη» ο κατηγορούμενος, 28 ετών» κρίθηκε ομόφωνα ένοχος για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και ένοχος κατά πλειοψηφία, με 6 ψήφους υπέρ και έναν κατά, για τον βιασμό της Αμερικανίδας βιολόγου. 

Η υπεράσπιση ζήτησε το ελαφρυντικό της ύστερης καλής διαγωγής και η έδρα αποσύρθηκε για να εξετάσει το αίτημα. Το αίτημα απορρίφθηκε κατά πλειοψηφία, με έξι ψήφους υπέρ και έναν κατά. Ο εισαγγελέας ανέφερε πως δεν έχει παρέλθει εύλογο χρονικό διάστημα για να γίνει δεκτό το ελαφρυντικό της ύστερης καλής διαγωγής, ενώ καταβλήθηκε και προσπάθεια απόκρυψης της αλήθειας από τον καταδικασθέντα στο δικαστήριο.

Παράλληλα, ο εισαγγελέας πρότεινε ισόβια κάθειρξη για το κακούργημα της ανθρωποκτονίας, 15 χρόνια για το κακούργημα του βιασμού και για τον πλημμέλημα της οπλοφορίας, ποινή ενός έτους και 1.000 ευρώ πρόστιμο.

Με πληροφορίες από εφημερίδα «Νέα Κρήτη»

Ελλάδα
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σάλος στην Τουρκία από την ελληνική σημαία πάνω στη φρεγάτα «Θεμιστοκλής» στον Βοσπορο

Ελλάδα / Τούρκοι ενοχλήθηκαν από την υψωμένη ελληνική σημαία στη φρεγάτα «Θεμιστοκλής» που είχε δέσει στον Βόσπορο

Η φρεγάτα «Θεμιστοκλής» κατέπλευσε στο τουρκικό λιμάνι του ακρωτηρίου Σαράιμπουρνου, μαζί με την τουρκική φρεγάτα «Yavuz» και το γαλλικό πετρελαιοφόρο «Somme»
NEWSROOM