Πανικός στην Κρήτη: Μαθητής τράβηξε όπλο μέσα σε σχολείο

Πανικός στην Κρήτη: Μαθητής τράβηξε όπλο μέσα σε σχολείο Facebook Twitter
Eurokinissi
3

Πανικός επικράτησε το πρωί σε σχολείο της Κρήτης, όταν ένας μαθητής τράβηξε όπλο μέσα στον προαύλιο χώρο όπου βρίσκονταν άλλα παιδιά και μέλη του εκπαιδευτικού προσωπικού.

Όπως μεταδίδει το τοπικό Flashnews, το περιστατικό συνέβη νωρίς το πρωί σε σχολείο των Μοιρών. Ο ανήλικος μπήκε στην αυλή του σχολείου και, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, έβγαλε ένα όπλο εν μέσω καθηγητών και μαθητών, που τον κοιτούσαν έντρομοι.

Το συμβάν επιβεβαίωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ και ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Μανώλης Καρτσωνάκης, που ενημερώνεται από την Αστυνομία για την πορεία της έρευνας. Ο ίδιος τόνισε ότι τέτοια περιστατικά είναι καταδικαστέα και ανεπίτρεπτα, τόσο εντός όσο και εκτός των σχολείων.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ δεν σημειώθηκαν πυροβολισμοί και κλήθηκε αμέσως η αστυνομία για να διερευνήσει το περιστατικό. Προς το παρόν άγνωστα παραμένουν τα κίνητρα του μαθητή.

Update: Αρχικά τα κρητικά μέσα έκαναν λόγο για όπλο αλλά όπως αποδείχθηκε στη συνέχεια επρόκειτο για απλή ρέπλικα και όχι πραγματικό όπλο. Το όπλο με το οποίο εμφανίστηκε 15χρονος μαθητής, ήταν ρέπλικα σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες που επικαλείται σε νεότερο άρθρο του το cretapost, ωστόσο το σκηνικό που δημιουργήθηκε στον προαύλιο χώρο του σχολείου. To ψεύτικο όπλο εντοπίστηκε ενώ ο 15χρονος μαθητής συνελήφθη και ακόμα κρατείται μέχρι την απολογία του.

Ελλάδα
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια
Κρήτη Πανικός και Όπλο στο τίτλο, η χαρά των φίλων όπως του παραπάνω απο τον βορρά που βρήκε ευκαιρία να τσουβαλιάσει το λαό ενός ολόκληρου νησιού. Το όπλο ήταν ψεύτικο να προσθέσω και λίγο έλεως με τα "Σοκ Κρητικός έκανε αυτό" , "Πανικός στην Κρήτη" κοκ