Meteo: Έπεσαν 187 mm βροχής μόνο στη Ζαγορά Πηλίου - Πού θα συνεχιστεί η κακοκαιρία

Meteo: Έπεσαν 187 mm βροχής μόνο στη Ζαγορά Πηλίου - Πού θα συνεχιστεί η κακοκαιρία Facebook Twitter
eurokinissi
0

Σε εξέλιξη βρίσκεται το κύμα κακοκαιρίας που επηρεάζει τη χώρα μας σήμερα με σημαντικά ύψη βροχής στα ανατολικά ηπειρωτικά, σύμφωνα με την υπηρεσία meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, ενώ η κακοκαιρία θα συνεχιστεί ανατολικά.

Ενδεικτικό της κακοκαιρίας είναι, ότι ο μετεωρολογικός σταθμός στη Ζαγορά Πηλίου, από τη Δευτέρα 07/10 έως και τις πρωινές ώρες της Τρίτης 08/10 (09:00), έχει καταγράψει 187 mm βροχής. Υπενθυμίζεται, ότι 1 mm βροχής αντιστοιχεί σε 1 λίτρο νερού σε επιφάνεια 1 τετραγωνικού μέτρου.

Meteo: Έπεσαν 187 mm βροχής μόνο στη Ζαγορά Πηλίου - Πού θα συνεχιστεί η κακοκαιρία Facebook Twitter
Εκτιμώμενα ύψη βροχής κατά τη διάρκεια της Τρίτης 08/10/2019. Με κύκλο περικλείονται οι περιοχές όπου αναμένονται τα έντονα φαινόμενα.

Σύμφωνα με τα διαθέσιμα προγνωστικά στοιχεία, την Τρίτη 08/10 προβλέπονται βροχές στα ανατολικά ηπειρωτικά, την Εύβοια και τη Βόρεια Κρήτη, ενώ τοπικές καταιγίδες θα σημειωθούν κυρίως στο Ανατολικό Αιγαίο και τις πρωινές ώρες στο Κεντρικό Ιόνιο.

Τα φαινόμενα στο Βορειοανατολικό Αιγαίο και πιθανόν στα βόρεια τμήματα της Ανατολικής Στερεάς, τη Θεσσαλία και τις Σποράδες έως το μεσημέρι ενδέχεται να είναι κατά τόπους έντονα, ενώ βαθμιαία οι βροχές θα εξασθενήσουν και θα περιοριστούν στα ανατολικά ηπειρωτικά.

Meteo: Έπεσαν 187 mm βροχής μόνο στη Ζαγορά Πηλίου - Πού θα συνεχιστεί η κακοκαιρία Facebook Twitter
Εκτιμώμενες μέγιστες εντάσεις των ανέμων για την Τρίτη 08/10/2019.

Παράλληλα, σημαντική ενίσχυση θα παρουσιάσουν οι βόρειοι άνεμοι στα ανατολικά, με την ένταση των ανέμων να φτάνει στο Αιγαίο τα 7 μποφόρ και στο Βορειοανατολικό Αιγαίο τα 8 μποφόρ.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μού σχίζει την ψυχή

Ελλάδα / Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μου σκίζει την ψυχή

«Ο καθηγητής έλεγε ότι πας καλά και ότι δεν χρειάζεσαι παραπάνω υποστήριξη όταν εσύ έσβηνες από τη δύσπνοια» γράφει ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος στο τελευταίο αντίο προς τον πατέρα του Δημήτρη
NEWSROOM
Δίκη για το τροχαίο στη Βουλή: Προκλητικές μαρτυρίες για τον θάνατο του Ιάσονα Λαλαούνη

Ελλάδα / Δίκη για τροχαίο στη Βουλή: «Η μηχανή έκανε παράνομη προσπέραση» είπε ο συνοδηγός του υπηρεσιακού που σκότωσε τον Ιάσονα Λαλαούνη

«Η ουσία είναι ότι μας έχει δει από 60 μέτρα και δεν κόβει ταχύτητα» είπε ο βασικός μάρτυρας και συνοδηγός του υπηρεσιακού οχήματος επιχειρώντας να μεταθέσει την ευθύνη στον 23χρονο Ιάσονα
NEWSROOM