Δεκάδες προσαγωγές και 7 συλλήψεις σε επιχείρηση για τα ναρκωτικά στο κέντρο της Αθήνας

Δεκάδες προσαγωγές και 7 συλλήψεις σε επιχείρηση για τα ναρκωτικά στο κέντρο της Αθήνας Facebook Twitter
0

Σε επτά συλλήψεις προχώρησε η Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών κατά τη διάρκεια ειδικής δράσης που πραγματοποίησε στο κέντρο της Αθήνας, για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης, στις περιοχές γύρω από τη Νομική Σχολή, το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων, το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, τη Βαρβάκειο Αγορά, την Πλατεία Θεάτρου, καθώς και στις οδούς Χαλκοκονδύλη και Ιάσωνος, ελέγχθηκαν συνολικά 140 άτομα και προσήχθησαν 93. Από τις προσαγωγές οι 7 μετατράπηκαν σε συλλήψεις στη συνέχεια, με τις κατηγορίες της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

Σημειώνεται, ότι κατασχέθηκαν μικροποσότητες ηρωίνης, κοκαΐνης, κάνναβης, κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης (sisa), καθώς και 185 φαρμακευτικά δισκία. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνελήφθη 38χρονος για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Ομάδα Σύμπραξης Εκδίκησης»

Ελλάδα / Συνελήφθη 38χρονος για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Ομάδα Σύμπραξης Εκδίκησης»

Ανάμεσα στις τρομοκρατικές ενέργειες που τους αποδίδονται είναι και η αποστολή του παγιδευμένου με εκρηκτικά φακέλου στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης τον Φεβρουάριο
NEWSROOM
Μενδώνη για Νίσυρο: Ο αρχαιοφύλακας τέθηκε σε αναστολή καθηκόντων από την πρώτη καταγγελία

Ελλάδα / Μενδώνη για Νίσυρο: Ο αρχαιοφύλακας τέθηκε σε αναστολή καθηκόντων από την πρώτη καταγγελία

«Διαβάζω ότι υπήρχαν καταγγελίες, ότι δεν τις έλαβε κανείς υπόψη και λοιπά. Αυτοί οι οποίοι τα γράφουν θα βρεθούν στα ποινικά και στα αστικά δικαστήρια από μένα», ξεκαθαρίζει η υπουργός
NEWSROOM