ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Επιχειρηματίας έκανε διακίνηση «αερίου γέλιου» στην Κω

Επιχειρηματίας έκανε διακίνηση «αερίου γέλιου» στην Κω Facebook Twitter
0

Συνελήφθη ένας 50χρονος ημεδαπός για διακίνηση συσκευασιών με «αέριο γέλιου» (μπαλόνια) στo νησί της Κω, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων σε επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος, διαπιστώθηκε ότι ο κατηγορούμενος, λειτουργώντας κατάστημα νυχτερινής διασκέδασης, διέθετε προς πώληση σε πελάτες μπαλόνια που περιείχαν υποξείδιο του αζώτου, γνωστό ως «αέριο γέλιου».

Κατασχέθηκαν 4 «αμπούλες» με υποξείδιο του αζώτου, συσκευή διοχέτευσης και πλήθος μπαλονιών. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κω.

Όπως ανακοινώθηκε, οι αστυνομικοί έλεγχοι θα συνεχιστούν καθ' όλη τη διάρκεια της θερινής περιόδου, καλύπτοντας όλο το φάσμα πρόληψης της εγκληματικότητας και της παραβατικότητας στις τουριστικές περιοχές του Νοτίου Αιγαίου, ώστε «να διατηρηθεί με τον καλύτερο τρόπο η διασφάλιση ενός σταθερού και ασφαλούς περιβάλλοντος για όλους τους πολίτες, κατοίκους και επισκέπτες των νησιών μας», όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Ελλάδα
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άγιοι Ανάργυροι: Η απάντηση της ΕΛΑΣ για το νέο βίντεο μετά τη γυναικοκτονία- «Δεν υπάρχει μοντάζ»

Ελλάδα / Άγιοι Ανάργυροι: Η απάντηση της ΕΛΑΣ για το νέο βίντεο μετά τη γυναικοκτονία- «Δεν υπάρχει μοντάζ»

«Η Ελληνική Αστυνομία θα συνεχίσει να παρέχει οποιαδήποτε συνδρομή της ζητηθεί στην ανεξάρτητη ελληνική Δικαιοσύνη, για τη διαλεύκανση της εν λόγω υπόθεσης» αναφέρεται στην ανακοίνωση
NEWSROOM