Απόπειρα αρπαγής 12χρονης μαθήτριας στην Πεύκη ερευνά η αστυνομία

Απόπειρα αρπαγής 12χρονης μαθήτριας στην Πεύκη ερευνά η αστυνομία Facebook Twitter
0

Τρεις άγνωστους άνδρες οι οποίοι επέβαιναν σε λευκό βαν κατήγγειλαν στις αστυνομικές Αρχές οι γονείς μίας 12χρονης μαθήτριας στην Πεύκη μετά από απόπειρα αρπαγής της.


Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλαν στην αστυνομία οι τρείς άγνωστοι άνδρες που επέβαιναν σε λευκό βαν, πλησίασαν 12χρονη μαθήτρια, το μεσημέρι της Πέμπτης και με την πρόφαση ότι θέλουν να της δώσουν κάτι προσπάθησαν να τη βάλουν στο βαν. Ωστόσο η 12χρονη αντέδρασε και τρέχοντας κατάφερε να ξεφύγει.

Το περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης κοντά στο 2ο δημοτικό σχολείο της Πεύκης στην οδό Ρίμινι.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με τα όσα καταγγέλθηκαν γύρω στις 13:30 η 12χρονη μαθήτρια βρισκόταν λίγα μέτρα από το σχολείο όταν το λευκό βαν στο οποίο επέβαιναν δυο άνδρες την πλησίασε με τον συνοδηγό να βγαίνει έξω και με σπαστά ελληνικά να της λέει «Γεια σου κοριτσάκι, έλα να σου δώσω κάτι». Η 12χρονη τρομοκρατημένη έκανε ένα βήμα πίσω, ωστόσο ο άγνωστος άνδρας, συνέχισε να κατευθύνεται προς το μέρος της.

Έπειτα η 12χρονη βλέποντας να ανοίγει η πλαϊνή πόρτα του βαν και να εμφανίζεται και τρίτο άτομο το έντρομη και έχοντας συνειδητοποιήσει ότι οι τρεις άνδρες ήθελαν να την αρπάξουν, άρχισε να τρέχει προς το σχολείο και καταφέρνοντας να ξεφύγει.

Το περιστατικό κατήγγειλαν οι γονείς της 12χρονης οι οποίοι βρέθηκαν στο αστυνομικό τμήμα που ερευνά το συμβάν.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ