Τι κρύβεται πίσω από την τραγωδία στο Χαλάνδρι

Τι κρύβεται πίσω από την τραγωδία στο Χαλάνδρι Facebook Twitter
Eurokinissi
0

Οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στο Χαλάνδρι όταν ένας 27χρονος πατέρας σκότωσε τον 4χρονο γιο του και αυτοκτόνησε.

To περιστατικό σημειώθηκε σε διαμέρισμα που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Τυμφρηστού και Μεσσηνίας στο Χαλάνδρι.

Ο πατέρας σκότωσε το παιδί με καραμπίνα και σύμφωνα με τις πληροφορίες, αυτοκτόνησε με το ίδιο όπλο.


Η οικογενειακή τραγωδία στο Χαλάνδρι αποκαλύφθηκε λίγο πριν από 11:00 το πρωί της Κυριακής (07.04.2019) όταν γείτονες στην οδό Τυμφρηστού άκουσαν πυροβολισμό από καραμπίνα μέσα από το σπίτι του 27χρονου. Αμέσως ειδοποίησαν την αστυνομία.

Τι κρύβεται πίσω από την τραγωδία στο Χαλάνδρι Facebook Twitter
Eurokinissi

Γείτονες του 27χρονου δήλωσαν πως άκουσαν τις σειρήνες τον περιπολικών περίπου στις 10:30 το πρωί. Αμέσως επικράτησε αναστάτωση.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι την ο 27χρονος δεν είχε άδεια για την κυνηγετική καραμπίνα με την οποία σκότωσε το παιδί και μετά αυτοκτόνησε.

Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο και κατάφεραν να μπουν στο διαμέρισμα, βρέθηκαν αντιμέτωποι με το μακάβριο θέαμα.Ο 27χρονος πατέρας νεκρός και δίπλα του ο 4χρονος γιος του. Ότι σκότωσε το παιδί και αυτοκτόνησε ήταν, από την πρώτη στιγμή η εκτίμηση της ΕΛ.ΑΣ.

Όπως αποκαλύπτεται από τις πρώτες έρευνες της αστυνομίας, ο αυτόχειρας ήταν σε διάσταση με τη σύζυγό του. Ο 27χρονος και η 21χρονη Ρομά συζούσαν πολύ καιρό και παντρεύτηκαν πριν από περίπου έναν χρόνο.

 

Τι κρύβεται πίσω από την τραγωδία στο Χαλάνδρι Facebook Twitter
Eurokinissi

Την κατηγορούσε πως διατηρούσε εξωσυζυγικές σχέσεις και οι συγκρούσεις τους ήταν συνεχείς και έντονες. Μάλιστα, ο τελευταίος καβγάς έγινε το βράδυ του Σαββάτου δια τηλεφώνου.


Από το πρωί της Κυριακής, τόσο η μητέρα του 4χρονου αγοριού όσο και η αδερφή της, προσπαθούσαν να βρουν στο τηλέφωνο τον 27χρονο. Λίγη ώρα αργότερα, έμαθαν το τραγικό νέο. Η μητέρα έφτασε αμέσως στο σημείο.

Οι γείτονες της οικογένειας δήλωσαν ότι ο 27χρονος δεν είχαν ιδιαίτερες σχέσεις μαζί τους ωστόσο έβλεπαν συχνά τον ίδιο μαζί με τον 4χρονο γιο του.


Μάρτυρες ανέφεραν ότι η μοναδική φορά που είχαν έρθει σε επαφή μαζί του ήταν πριν από έξι μήνες όταν κατά τη διάρκεια ληστείας σε παρακείμενο σπίτι ο 27χρονος, είχε καταφέρει να φωτογραφίσει τους ληστές.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αφρικανική σκόνη

Ελλάδα / Αφρικανική σκόνη: 15 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα την Τρίτη

Λιγότεροι από τους μισούς πολίτες που μεταφέρονται καθημερινά στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα χρειάστηκαν ασθενοφόρο για να φτάσουν στα νοσοκομεία της Αττικής
NEWSROOM