Μεσολόγγι: Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στην Ιονία Οδό

Μεσολόγγι: Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στην Ιονία Οδό Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στο 51ο χιλιόμετρο της Ιονίας Οδού, όπου είχε αποκλειστεί νωρίτερα από αγρότες της Αιτωλοακαρνανίας στο πλαίσιο των μαζικών κινητοποιήσεων. 

Οι αγρότες ζητούν, μεταξύ άλλων, μείωση του κόστους παραγωγής (ειδικά σε ό,τι αφορά το πετρέλαιο) και ενίσχυση του αγροτικού εισοδήματος, θέτοντας ως προϋπόθεση μία συνάντηση με τους τέσσερις συναρμόδιους υπουργούς, υπό τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Γιάννη Δραγασάκη.

Οι αγρότες απέρριψαν το κάλεσµα του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίµων, Σταύρου Αραχωβίτη, ως «άνευ ουσίας», αφού, όπως λένε, δεν μπορεί να δώσει λύση στα προβλήµατά τους.

«Η κυβέρνηση έχει την ευθύνη που δεν συναντιέται µαζί µας για να δώσει λύσεις στα προβλήµατα. Αυτή µας βγάζει στον δρόµο µε την πολιτική της και αυτή κλείνει τους δρόµους» τόνιζε, την Πέμπτη, ο πρόεδρος της Ενωτικής Οµοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Νοµού Λάρισας, Ρίζος Μαρούδας.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέμπη: Πειθαρχική έρευνα κατά εισαγγελίας Λάρισας σχετικά με το «μπάζωμα»

Ελλάδα / Αρειος Πάγος: Πειθαρχική έρευνα για εισαγγελέα που απέρριψε τον έλεγχο δύο υφυπουργών στην υπόθεση των Τεμπών

Η εισαγγελέας που ελέγχεται ήταν υποχρεωμένη να στείλει αμελλητί στη Βουλή τη μήνυση των συγγενών κατά των υφυπουργών Χρήστου Τριαντόπουλου και Ζωής Ράπτη
NEWSROOM