Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Θεσσαλονίκη λόγω παγετού

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Θεσσαλονίκη λόγω παγετού Facebook Twitter
Φωτό Αρχείου / Eurokinissi
0

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τα φορτηγά αυτοκίνητα μικτού βάρους άνω των 3,5 τόνων εφαρμόζονται σε  σημεία του οδικού δικτύου, λόγω των έκτακτων δυσμενών καιρικών φαινομένων.

Σύμφωνα με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, ισχύει προσωρινή και πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας παντός είδους φορτηγού αυτοκινήτου, μικτού βάρους άνω των 3,5 τόνων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, στον αυτοκινητόδρομο «Εγνατία Οδός», από τον ανισόπεδο κόμβο Κλειδίου έως τον ανισόπεδο κόμβο Γαληψού (περιοχή Ορφάνι στα όρια με το νομό Καβάλας), στον κάθετο άξονα Ευζώνων του αυτοκινητόδρομου ΠΑ.Θ.Ε έως τα όρια με τον νομό Κιλκίς και στον κάθετο άξονα Σερρών, από τον ανισόπεδο κόμβο Λαγκαδά της Εγνατίας Οδού έως τα όρια με τον νομό Σερρών.

Από τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις εξαιρούνται τα οχήματα εκτάκτου ανάγκης, τα οχήματα οδικής βοήθειας, τα φορτηγά αυτοκίνητα που μεταφέρουν αλάτι, καθώς και τα εκχιονιστικά μηχανήματα έργων. Στο μεταξύ, ισχύει η διακοπή κυκλοφορίας στις επαρχιακές οδούς Χορτιάτη-Αγίου Βασιλείου, Προχώματος-Αγιονερίου και Ξηροχωρίου-Νέας Φιλαδέλφειας.

Με πληροφορίες από το ΑΠΕ-ΜΠΕ 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνελήφθη 38χρονος για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Ομάδα Σύμπραξης Εκδίκησης»

Ελλάδα / Συνελήφθη 38χρονος για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Ομάδα Σύμπραξης Εκδίκησης»

Ανάμεσα στις τρομοκρατικές ενέργειες που τους αποδίδονται είναι και η αποστολή του παγιδευμένου με εκρηκτικά φακέλου στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης τον Φεβρουάριο
NEWSROOM
Μενδώνη για Νίσυρο: Ο αρχαιοφύλακας τέθηκε σε αναστολή καθηκόντων από την πρώτη καταγγελία

Ελλάδα / Μενδώνη για Νίσυρο: Ο αρχαιοφύλακας τέθηκε σε αναστολή καθηκόντων από την πρώτη καταγγελία

«Διαβάζω ότι υπήρχαν καταγγελίες, ότι δεν τις έλαβε κανείς υπόψη και λοιπά. Αυτοί οι οποίοι τα γράφουν θα βρεθούν στα ποινικά και στα αστικά δικαστήρια από μένα», ξεκαθαρίζει η υπουργός
NEWSROOM