Ο καιρός σήμερα: Συννεφιά και τοπικές βροχές

Ο καιρός σήμερα: Συννεφιά και τοπικές βροχές Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Νεφώσεις και τοπικές βροχές, προβλέπει για σήμερα το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών.

Συννεφιά θα σημειωθεί κατά περιόδους στα ανατολικά και νότια τμήματα της χώρας ενώ τοπικές βροχές αναμένονται στην Ανατολική Θεσσαλία και Στερεά, στην Εύβοια, στην Κρήτη, και πιθανώς στη Χαλκιδική, στις Σποράδες και στην Ανατολική Πελοπόννησο.

Στη Αττική αναμένονται νεφώσεις κατά περιόδους, με πιθανότητα για ασθενείς τοπικές βροχοπτώσεις στα βόρεια του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 14 έως 17 βαθμούς Κελσίου.


Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται ηλιοφάνεια με πρόσκαιρες μόνο νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη έως τις πρώτες πρωινές ώρες και προς το τέλος του εικοσιτετραώρου. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 9 έως 15 βαθμούς

Η θερμοκρασία στα βόρεια ηπειρωτικά θα κυμανθεί από 5 έως 16 βαθμούς, με εξαίρεση τη Δυτική Μακεδονία όπου θα είναι 2 έως 4 βαθμούς χαμηλότερη, στα δυτικά ηπειρωτικά από 8 έως 22, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 6 έως 17, στα νησιά του Ιονίου από 13 έως 20, στα νησιά του Αιγαίου από 12 έως 18, με εξαίρεση τα νοτιοανατολικά όπου τοπικά θα φτάσει τους 22 με 23 βαθμούς, και στην Κρήτη από 15 έως 18.


Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 έως 7 και τοπικά 8 μποφόρ, με εξαίρεση την περιοχή την περιοχή της Ρόδου όπου δεν θα ξεπερνούν τα 5 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 3 έως 5 και τοπικά 6 μποφόρ.

Με πληροφορίες από meteo.gr

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM
Αφρικανική σκόνη

Ελλάδα / Αφρικανική σκόνη: 15 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα την Τρίτη

Λιγότεροι από τους μισούς πολίτες που μεταφέρονται καθημερινά στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα χρειάστηκαν ασθενοφόρο για να φτάσουν στα νοσοκομεία της Αττικής
NEWSROOM