Δεσμεύονται οι τραπεζικοί λογαριασμοί στελεχών της Folli Follie

Δεσμεύονται οι τραπεζικοί λογαριασμοί στελεχών της Folli Follie Facebook Twitter
0

Δεσμεύονται οι τραπεζικοί λογαριασμοί δύο στελεχών της Folli Follie, με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Συγκεκριμένα δεσμεύονται οι τραπεζικοί λογαριασμοί του ορκωτού λογιστή που υπέγραψε τις λογιστικές καταστάσεις της FF, καθώς και του οικονομικού διευθυντή της Folli Follie Group Sourcing Limited, θυγατρικής του ομίλου στην Κίνα.

Το βούλευμα κοινοποιήθηκε τόσο στα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα όσο και σε χρηματιστηριακές εταιρίες, ώστε να «παγώσουν» όλες οι οικονομικές κινήσεις των δύο προσώπων.

Στις 9 Οκτωβρίου, το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών είχε δεσμεύσει όλους τους τραπεζικούς λογαριασμούς και τις θυρίδες της οικογένειας Κουτσολιούτσου καθώς και των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας, μετά από πρόταση του οικονομικού εισαγγελέα.

Υπενθυμίζεται ότι το Μονομελές Πρωτοδικείο της Αθήνας έκανε δεκτή την αίτηση τριών επενδυτών και μιας αλλοδαπής εταιρείας για συντηρητική κατάσχεση των περιουσιακών στοιχείων της εταιρείας, μέχρι του ποσού των 160.000 ευρώ.

Το δικαστήριο εξέδωσε προσωρινή διαταγή, η οποία επί της ουσίας παγώνει κάθε μεταβολή (μεταβίβαση , πώληση κλπ) περιουσιακών στοιχείων μέχρι τη συζήτηση της κύριας αίτησης.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μού σχίζει την ψυχή

Ελλάδα / Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μου σκίζει την ψυχή

«Ο καθηγητής έλεγε ότι πας καλά και ότι δεν χρειάζεσαι παραπάνω υποστήριξη όταν εσύ έσβηνες από τη δύσπνοια» γράφει ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος στο τελευταίο αντίο προς τον πατέρα του Δημήτρη
NEWSROOM
Δίκη για το τροχαίο στη Βουλή: Προκλητικές μαρτυρίες για τον θάνατο του Ιάσονα Λαλαούνη

Ελλάδα / Δίκη για τροχαίο στη Βουλή: «Η μηχανή έκανε παράνομη προσπέραση» είπε ο συνοδηγός του υπηρεσιακού που σκότωσε τον Ιάσονα Λαλαούνη

«Η ουσία είναι ότι μας έχει δει από 60 μέτρα και δεν κόβει ταχύτητα» είπε ο βασικός μάρτυρας και συνοδηγός του υπηρεσιακού οχήματος επιχειρώντας να μεταθέσει την ευθύνη στον 23χρονο Ιάσονα
NEWSROOM