Ο καιρός της Κυριακής: Βροχές και σποραδικές καταιγίδες

Ο καιρός της Κυριακής: Βροχές και σποραδικές καταιγίδες Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Νεφώσεις σε ολόκληρη τη χώρα αναμένονται την Κυριακή, με παροδικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στην ηπειρωτική Ελλάδα. Tις απογευματινές ώρες, καταιγίδες θα εκδηλωθούν και στο Ιόνιο και πιθανόν, πρόσκαιρα, στις Σποράδες.

Στην Αττική αναμένονται αυξημένες νεφώσεις με πιθανότητα παροδικών όμβρων ή πρόσκαιρης βροχής, κυρίως μετά το μεσημέρι. Νωρίς το πρωί η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 14 έως 23 βαθμούς, αλλά στα βόρεια και ανατολικά οι μέγιστες θα κινηθούν 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερα.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις με πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής ή καταιγίδας κατά τις βραδινές κυρίως ώρες.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς μέχρι σχεδόν μέτριοι 3 με 4 μποφόρ και μετά το μεσημέρι νότιο με ίδιες εντάσεις. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 15 έως 22 βαθμούς.

H θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια ηπειρωτικά από 5 έως 23 βαθμούς, στην Κεντρική Ελλάδα και στην Ήπειρο από 10 έως 26, στη Δυτική και Νότια Ελλάδα από 15 έως 26 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 12 έως 27, στα νησιά του Ιονίου από 15 έως 27 βαθμούς και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου από 15 έως 24 βαθμούς, ενώ στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα οι μέγιστες θα φτάσουν τοπικά στους 26 με 27 βαθμούς Κελσίου.


Οι άνεμοι θα πνέουν στο Βόρειο Αιγαίο βόρειοι βορειοανατολικοί σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι 4 με 5 μποφόρ και κατά τόπους ισχυροί 6 μποφόρ, και στο Νότιο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοανατολικές κυρίως διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι μέχρι μέτριοι 4 με 5 μποφόρ και από τις βραδινές ώρες στα βόρεια πελάγη ισχυροί 6 μποφόρ.

Με πληροφορίες από meteo.gr

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνελήφθη 38χρονος για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Ομάδα Σύμπραξης Εκδίκησης»

Ελλάδα / Συνελήφθη 38χρονος για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Ομάδα Σύμπραξης Εκδίκησης»

Ανάμεσα στις τρομοκρατικές ενέργειες που τους αποδίδονται είναι και η αποστολή του παγιδευμένου με εκρηκτικά φακέλου στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης τον Φεβρουάριο
NEWSROOM
Μενδώνη για Νίσυρο: Ο αρχαιοφύλακας τέθηκε σε αναστολή καθηκόντων από την πρώτη καταγγελία

Ελλάδα / Μενδώνη για Νίσυρο: Ο αρχαιοφύλακας τέθηκε σε αναστολή καθηκόντων από την πρώτη καταγγελία

«Διαβάζω ότι υπήρχαν καταγγελίες, ότι δεν τις έλαβε κανείς υπόψη και λοιπά. Αυτοί οι οποίοι τα γράφουν θα βρεθούν στα ποινικά και στα αστικά δικαστήρια από μένα», ξεκαθαρίζει η υπουργός
NEWSROOM