Πορεία στην Αθήνα για τον Ζακ Κωστόπουλο

Πορεία στην Αθήνα για τον Ζακ Κωστόπουλο Facebook Twitter
0

Πορεία διαμαρτυρίας για το θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου πραγματοποίησαν απόψε εκατοντάδες μέλη της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας και άλλοι πολίτες.

Κρατώντας πανό με συνθήματα όπως «Στην Ομόνοια δεν έγινε ληστεία μπάτσοι και αφεντικά κάνανε δολοφονία», «Δεν ήταν των αφεντικών η αυτοδικία το χέρι τους το όπλισε η τοξικοφοβία», «Οργή και θλίψη ο Ζάκ θα μας λείψει», το συγκεντρωμένο πλήθος διαμαρτυρήθηκε για τον βίαιο θάνατο του 33χρονου. 

Εν τω μεταξύ οι έρευνες των αρχών επικεντρώνονται στον εντοπισμό του δεύτερου άντρα που μαζί με τον κοσμηματοπώλη, φαίνεται να κλωτσά τον αιμόφυρτο άντρα την ώρα που έβγαινε από το κατάστημα.

Ο 33χρονος ήταν ενεργό μέλος της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας και δραστηριοποιούνταν σε φορείς ενημέρωσης για το ΗΙV.

Ο Σύλλογος Οροθετικών Ελλάδας "Θετική Φωνή" αποχαιρετά με ένα ποστ στο Facebook τον Ζακ Κωστόπουλο.

"Ζακ, οι άνθρωποι της Θετικής Φωνής, οι φίλοι, οι συνεργάτες, οι συνοδοιπόροι σου, σε αποχαιρετούμε με την υπόσχεση και το πείσμα ότι θα συνεχίσουν να μας εμπνέουν η ζωή σου, η δύναμη και οι αδυναμίες σου", αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση του Συλλόγου.

*ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Αυτός που λιντσάρισε τον Ζακ είναι ο Γιώργος» – 20 αντιδράσεις για το χαμό του Κωστόπουλου έξω απ' το κοσμηματοπωλείο

 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ