ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Συννεφιά και βροχές την Τρίτη - Πέφτει αισθητά η θερμοκρασία

Συννεφιά και βροχές την Τρίτη - Πέφτει αισθητά η θερμοκρασία Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Νεφώσεις και ασθενείς τοπικές βροχές αναμένονται την Τρίτη, στα ανατολικά ηπειρωτικά και στην Κρήτη, ενώ στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. 

Στην Αττική αναμένονται λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες στα βόρεια και ανατολικά τμήματα, κυρίως τις πρωινές ώρες.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 27 βαθμούς, αλλά στα βόρεια και ανατολικά η μέγιστη θα είναι 1-2 βαθμούς χαμηλότερη.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ και στα ανατολικά σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ και τοπικά θυελλώδεις 8 μποφόρ.


Νεφώσεις παροδικά αυξημένες αναμένονται και στη Θεσσαλονίκη.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 27 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς και πρόσκαιρα τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες από νότιες διευθύνσεις έως σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ.

Λίγες νεφώσεις αυξημένες στα ανατολικά ηπειρωτικά και τη Βόρεια Κρήτη, με πιθανότητα πρόσκαιρων ασθενών βροχών τις πρωινές ώρες σε Ανατολική Θεσσαλία, Βόρεια Εύβοια και Βόρεια Κρήτη και αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πυκνότερες στα δυτικά περιμένουμε την Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2018. Παράλληλα, ενισχυμένοι θα πνέουν οι βόρειοι άνεμοι στο Αιγαίο.


Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 28 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα (στη Δυτική Μακεδονία 2-3 βαθμούς χαμηλότερη), 18 έως 27 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 16 έως 32 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα (στην Ήπειρο 2-3 βαθμούς χαμηλότερη), 23 έως 26 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη (τοπικά στη Νότια Κρήτη η μέγιστη θα είναι 2-3 βαθμούς υψηλότερη), 23 έως 30 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και από 23 έως 33 βαθμούς στα Δωδεκάνησα.


Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις 6-7 μποφόρ και τοπικά στο Κεντρικό Αιγαίο θυελλώδεις 8 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο από ανατολικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ και τοπικά στο Κεντρικό Ιόνιο και τον Πατραϊκό Κόλπο ισχυροί 6 μποφόρ.

Με πληροφορίες από meteo.gr

Ελλάδα
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σάλος στην Τουρκία από την ελληνική σημαία πάνω στη φρεγάτα «Θεμιστοκλής» στον Βοσπορο

Ελλάδα / Τούρκοι ενοχλήθηκαν από την υψωμένη ελληνική σημαία στη φρεγάτα «Θεμιστοκλής» που είχε δέσει στον Βόσπορο

Η φρεγάτα «Θεμιστοκλής» κατέπλευσε στο τουρκικό λιμάνι του ακρωτηρίου Σαράιμπουρνου, μαζί με την τουρκική φρεγάτα «Yavuz» και το γαλλικό πετρελαιοφόρο «Somme»
NEWSROOM