Τα τελευταία χρόνια, η Airbnb έχει κάνει πολλούς πρωτότυπους διαγωνισμούς, αλλά τώρα για πρώτη φορά προσφέρει ένα βράδυ μέσα στο Λούβρο.

 

Στις 30 Απριλίου, ο νικητής του διαγωνισμού, συνοδευόμενος από το πρόσωπο της επιλογής του, θα φτάσει στις 4 και μισή το απόγευμα (τοπική ώρα) στο μεγαλύτερο μουσείο του πλανήτη το οποίο θα είναι όλο δικό του.

 

Ο μοναδικός αυτός διαγωνισμός έχει αρχίσει και τον ιστότοπο της Airbnb, οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να απαντήσουν στην ερώτηση «Για ποιον λόγο θα ήσασταν ο ιδανικός προσκεκλημένος της Μόνα Λίζα;».

 

Εκπρόσωποι του Λούβρου και του Airbnb θα ελέγξουν τις απαντήσεις. Καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή της απάντησης είναι η 12η Απριλίου, στις 23:59.

 

Τα έπαθλα του Λούβρου

 

Συνοδεία μιας ιστορικού τέχνης, ο τυχερός του διαγωνισμού θα ξεναγηθεί με την συντροφιά του στα αριστουργήματα της τέχνης και θα πάρει απεριτίφ μπροστά από τη «Μόνα Λίζα» του Λεονάρντο ντα Βίντσι.

 

 

 

Θα δειπνήσει σε τραπέζι στρωμένο μπροστά από την Αφροδίτη της Μήλου.

 

 

 

 

Θα παρακολουθήσει, στα σαλόνια του Ναπολέοντα του 3ου, μια συναυλία ποπ-φολκ από τη νέα τραγουδίστρια Sarah Jeanne Ziegler.

 

 

 

Και, στη συνέχεια, θα αποσυρθεί στο δωμάτιό του: σε ένα μικρό αντίγραφο της υάλινης πυραμίδας, μέσα στην ίδια την υάλινη πυραμίδα.

 

 

 

Στις 8 το πρωί, τους τυχερούς περιμένει πρωινό στο κρεβάτι με κρουασάν, και μετά αποχαιρετούν το μουσείο το οποίο θα γεμίσει πάλι με ορδές τουριστών.

 

«Είμαστε χαρούμενοι που προσφέρουμε αυτή τη μοναδική και ξεχωριστή εμπειρία σε δύο να περάσουν το βράδυ στο μουσείο, σε ένα κατά παραγγελία υπνοδωμάτιο σε σχήμα πυραμίδας. Γνωρίζουμε ότι πολλοί θα ήθελαν να έχουν αυτή την ευκαιρία να περιπλανηθούν, μόνοι το βράδυ, μέσα στο Λούβρο, και θέλουμε αυτό να είναι μια μαγική και αξέχαστη εμπειρία. Με τη συνεργασία της Airbnb, ελπίζουμε να ενθαρρύνουμε περισσότερους να ανακαλύψουν πόσο πραγματικά προσβάσιμα και συναρπαστικά μπορούν να είναι τα θαύματα της τέχνης» σχολίασε η Anne-Laure Béatrix, αναπληρώτρια διαχειριστική διευθύντρια του Μουσείου του Λούβρου.