Ηράκλειο: Σε κρίσιμη κατάσταση η ανήλικη που έπεσε από τα Ενετικά Τείχη

Ηράκλειο: Σε κρίσιμη κατάσταση η ανήλικη που έπεσε από τα Ενετικά Τείχη Facebook Twitter
Σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο η ανήλικη (Φωτογραφία αρχείου EUROKINISSI)
0

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται η ανήλικη, που έπεσε από τα Ενετικά Τείχη, στην περιοχή Κομμένο Μπεντένι στο Ηράκλειο.

Λίγο πριν από τις 8:30 το βράδυ της Τρίτης η ανήλικη έπεσε από τα Ενετικά Τείχη και το ΕΚΑΒ μετέφερε το κορίτσι στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, όπου οι γιατροί δίνουν μάχη για να το κρατήσουν στη ζωή. Σύμφωνα με το e-kriti, πρόκειται για κορίτσι 14 ετών. 

«Το κορίτσι έφτασε στο νοσοκομείο και η κατάστασή του είναι σοβαρή. Αυτή την ώρα τα τραύματα του, που είναι πολλαπλά, διερευνώνται από τους γιατρούς. Εμείς είμαστε σε θέση εφόσον κριθεί αναγκαίο να το νοσηλεύσουμε στη ΜΕΘ, ή εφόσον δεν θεωρηθεί απαραίτητο, λόγω της ηλικίας του, να μεταφερθεί στη ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ», δήλωσε στο ΑΠΕ ο διευθυντής της ΜΕΘ του Βενιζέλειου Νοσοκομείου, Ανέστης Κιούλπαλης.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε η αστυνομία, που εξετάζει όλα τα πιθανά σενάρια και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη η πτώση της ανήλικης από τα Ενετικά Τείχη. 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γυναικοκτονία Κυριακής Γρίβα: «Πιθανότατα να ήξερε ότι με πέντε μαχαιριές την σκότωνε» κατέθεσε ο ψυχίατρος

Ελλάδα / Γυναικοκτονία Κυριακής Γρίβα: «Μάλλον ήξερε ότι με πέντε μαχαιριές την σκότωνε» κατέθεσε ο ψυχίατρος

Ο ψυχίατρος στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού που παρακολουθεί τον 40χρονο, σημείωσε πως μέχρι σήμερα δεν έχει πει τίποτα για τη δολοφονία της Κυριακής
LIFO NEWSROOM
ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Ελλάδα / Δολοφονία στην Αγία Παρασκευή: Το παρελθόν του θύματος με τον σύντροφο της πρώην γυναίκας του - Τι κατέθεσε ο δράστης

Ως ηθικός αυτουργός συνελήφθη η 43χρονη πρώην σύζυγος του καθηγητή που δολοφονήθηκε και ως φυσικός αυτουργός ο 35χρονος σύντροφός της - Τα 3 στοιχεία που οδήγησαν στην εξιχνίαση
LIFO NEWSROOM