Τo αλέγκρο ταμπεραμέντο του Ιταλού σελέμπριτι σεφ Μπουλιάνι χαρακτηρίζει και την κουζίνα του. Τα πιάτα της αυθεντικής, ιταλικής του τρατορίας ξεχωρίζουν για τα φοβερά υλικά και την άψογη τεχνική. Είναι επίσης το πρώτο εστιατόριο στην Αθήνα που επισήμως επιτρέπει να φέρεις το δικό σου κρασί. Cozy χώρος, στημένος υπό τη διακοσμητική μπαγκέτα του Μάριου Βουτσινά, με καλλιτεχνικό ντεκόρ. Επισκεφτείτε το καθημερινά, εκτός Κυριακής.

 
 
 
 
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
σχόλια
Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού
«Χίλιες φορές μακαρόνια παρά σπανακόρυζο»

«Χίλιες φορές μακαρόνια παρά σπανακόρυζο»

Ρεμί |
Scroll to top icon