Τo αλέγκρο ταμπεραμέντο του Ιταλού σελέμπριτι σεφ Μπουλιάνι χαρακτηρίζει και την κουζίνα του. Τα πιάτα της αυθεντικής, ιταλικής του τρατορίας ξεχωρίζουν για τα φοβερά υλικά και την άψογη τεχνική. Είναι επίσης το πρώτο εστιατόριο στην Αθήνα που επισήμως επιτρέπει να φέρεις το δικό σου κρασί. Cozy χώρος, στημένος υπό τη διακοσμητική μπαγκέτα του Μάριου Βουτσινά, με καλλιτεχνικό ντεκόρ. Επισκεφτείτε το καθημερινά, εκτός Κυριακής.

 
 
 
 
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
σχόλια
Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού
Οι ιδιαίτερες γεύσεις του καλοκαιριού στο Αιγαίο

Γεύσεις που σκάνε σαν κύμα: Η παράδοση του Αιγαίου στο πιάτο

Νίκος Γ. Μαστροπαύλος |
Scroll to top icon