Τo αλέγκρο ταμπεραμέντο του Ιταλού σελέμπριτι σεφ Μπουλιάνι χαρακτηρίζει και την κουζίνα του. Τα πιάτα της αυθεντικής, ιταλικής του τρατορίας ξεχωρίζουν για τα φοβερά υλικά και την άψογη τεχνική. Είναι επίσης το πρώτο εστιατόριο στην Αθήνα που επισήμως επιτρέπει να φέρεις το δικό σου κρασί. Cozy χώρος, στημένος υπό τη διακοσμητική μπαγκέτα του Μάριου Βουτσινά, με καλλιτεχνικό ντεκόρ. Επισκεφτείτε το καθημερινά, εκτός Κυριακής.

 
 
 
 
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
σχόλια
Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού
Το 24ωρο ενός σεφ

Αντώνης Δρακουλαράκος: «Το ρύζι είναι η σημαία κάθε σουσάδικου»

Αντώνης Δρακουλαράκος |
Scroll to top icon