Την Κάππαρη την προτιμάμε για την καλή παραδοσιακή ελληνική κουζίνα, τη ζεστή και φιλική ατμόσφαιρά της και τη δροσερή αυλή της για το καλοκαίρι. Νοστιμότατα μαγειρευτά αλλά και ψητά της ώρας και θαλασσινές γεύσεις που δεν μπορούμε να τους αντισταθούμε. Για την παρέα, εξάλλου, όσο μεγάλη και αν είναι, είναι το ιδανικότερο στέκι.

 
 
 
 
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
σχόλια
Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού
Οι ανθοί της cucina povera

Κολοκυθανθοί: Τα λουλούδια της φτωχής αλλά σοφής κουζίνας

Νίκος Γ. Μαστροπαύλος |
Scroll to top icon