Για γευστικά ταξίδια στην Πόλη είναι το πιο αυθεντικό, αντιπροσωπευτικό και αγαπημένο πολίτικο στέκι της Αθήνας. Την 25η Μαρτίου είναι ανοικτό από το μεσημέρι με όλες τις ασυναγώνιστες νοστιμιές του αλλά και μπακαλιάρο σκορδαλιά, λαβράκι μπουγλαμά και γαρίδες Βοσπόρου. Και αμέσως μετά το Πάσχα μας περιμένουν τα ανοιξιάτικα πιάτα του με πολλές σαλάτες και φρέσκα ψάρια.

 
 
 
 
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
σχόλια
Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού
Οι ιδιαίτερες γεύσεις του καλοκαιριού στο Αιγαίο

Σαρδέλες Καλλονής, Φούσκες, Σκίζα. Αυτή είναι η γεύση του Αιγαίου

Νίκος Γ. Μαστροπαύλος |
Scroll to top icon