Τι απαντά η Όλγα Γεροβασίλη στη μήνυση του Γιώργου Κουμουτσάκου- Σχόλια ΣΥΡΙΖΑ

Τι απαντά η Όλγα Γεροβασίλη στη μήνυση του Γιώργου Κουμουτσάκου- Σχόλια ΣΥΡΙΖΑ Facebook Twitter
Nikos Libertas / SOOC
0

«Είναι λάθος όταν κάποιος δεν θέλει να απαντήσει επί της ουσίας, να προσπαθεί να το εμφανίσει ως προσωπικό, ένα πολιτικό θέμα», δήλωσε η Όλγα Γεροβασίλη απαντώντας σε ερώτηση αναφορικά με την αγωγή του κ. Κουμουτσάκου, ο οποίος σήμερα κατέθεσε κατά της κυβερνητικής εκπροσώπου μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση, κάνοντας λόγο για συνειδητή σπίλωση της προσωπικότητάς του, που, όπως είπε, επιχείρησε η κ. Γεροβασίλη.

Η Όλγα Γεροβασίλη πρόσθεσε επίσης πως και οι δύο έχουν ρόλους και με βάση τους ρόλους αυτούς κάνουν διατυπώσεις. «Εξακολουθώ να πιστεύω ότι υπάρχει έλλειμμα ψυχραιμίας», ανέφερε η κ. Γεροβασίλη και πρόσθεσε πως παρόλα αυτά «καλοδεχούμενη η αγωγή αλλά η κυβέρνηση εξακολουθεί να αναμένει τις εξηγήσεις της ΝΔ αναφορικά με το κύκλωμα εκβιαστών και να περιμένει την κατάθεση των τιμολογίων».

«Καμία ανοχή, κανένας συμβιβασμός με την πολιτική δολιότητα, τη συκοφαντία και το ψέμα» σημείωσε από την μεριά του νωρίτερα ο εκπρόσωπος της ΝΔ, ο οποίος όταν λήξει η αποχή των δικηγόρων θα καταθέσει και αγωγή κατά της κυβερνητικής εκπροσώπου.

Την ίδια στιγμή, ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του σχολίασε σχετικά με την κίνηση του κ. Κουμουτσάκου πως «Φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης». «Την ίδια ώρα που έρχονται στο φως νέες αποκαλύψεις για τον εκλεκτό της ΝΔ, Στ. Παπασταύρου, και την εμπλοκή του στη λίστα Λαγκάρντ, ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κουμουτσάκος, επέλεξε να υποβάλει μήνυση κατά της κυβερνητικής εκπροσώπου, κ. Γεροβασίλη για συκοφαντική δυσφήμιση. Είναι φανερό ότι λίγες ώρες πριν την προ ημερησίας διάταξης συζήτηση στη Bουλή, η ΝΔ τελεί υπό πανικό και χάνει κάθε απόθεμα αξιοπιστίας» αναφέρεται στην ανακοίνωση. 

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΛΕΙΨΥΔΡΙΑ ΜΕΤΡΑ ΣΥΣΚΕΨΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Πολιτική / Λειψυδρία: Αλλάζει ριζικά το μοντέλο διαχείρησης υδάτων στη χώρα - Οι 5 βασικοί άξονες

Στη 19η θέση παγκοσμίως η Ελλάδα στον κίνδυνο λειψυδρίας - Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, σε σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου, τόνισε ότι το νερό είναι και θα παραμείνει δημόσιο αγαθό
LIFO NEWSROOM
Πλεύρης από Κοπεγχάγη: «Αν μπεις στην Ευρώπη παράνομα ή η αίτηση ασύλου σου απορριφθεί, πρέπει να επιστρέψεις στη χώρα σου»

Πολιτική / Πλεύρης από Κοπεγχάγη: «Αν μπεις στην Ευρώπη παράνομα ή η αίτηση ασύλου σου απορριφθεί, πρέπει να επιστρέψεις στη χώρα σου»

«Οι επιστροφές των παράνομων μεταναστών πρέπει να είναι η πρώτη μας προτεραιότητα» δήλωσε ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης: «Ο αγώνας για τη δικαίωση της Κύπρου είναι κοινός και θα είναι νικηφόρος»

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Ο αγώνας για τη δικαίωση της Κύπρου είναι κοινός και θα είναι νικηφόρος»

Μήνυμα του πρωθυπουργού για τη συμπλήρωση 51 ετών από την τουρκική εισβολή – Σαφές κάλεσμα για πρόοδο στις διακοινοτικές συνομιλίες, στον απόηχο της επίσκεψης Ερντογάν στα Κατεχόμενα
LIFO NEWSROOM
Γιατί πρέπει να καταργηθεί ο νόμος περί ευθύνης υπουργών

LiFO politics / Γιατί πρέπει να καταργηθεί ο νόμος περί ευθύνης υπουργών

Ο καθηγητής της Νομικής Σχολής του ΕΚΠΑ, Σπύρος Βλαχόπουλος, μιλά στη Βασιλική Σιούτη για την ανάγκη κατάργησης του νόμου περί ευθύνης υπουργών, εξηγώντας όμως γιατί πρέπει να τηρείται όσο παραμένει σε ισχύ.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ