Κραχ στο Χρηματιστήριο

Κραχ στο Χρηματιστήριο Facebook Twitter
3

Στο μείον 11% βρίσκεται αυτή την ώρα ο γενικός δείκτης στο χρηματιστήριο στο κλίμα αβεβαιότητας που δημιούργησε η επίσπευση των διαδικασιών για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.

Κοντά στο όριο των 900 μονάδων αυτή την ώρα, στις 918 μονάδες.

Η συνεδρίαση κινείται έντονα πτωτικά από το πρωί και όσο περνά η ώρα οι απώλειες διευρύνονται.

Ο δείκτης τραπεζών σημειώνει απώλειες της τάξης του 11%.

Εν τω μεταξύ οι διεθνείς αγορές δεν ακολουθούν τον πανικό του ελληνικού χρηματιστηρίου, κάθώς ελαφρώς αυξημένα είναι τα spreads των ελληνικών 10ετών ομολόγων που διαμορφώνονται στο 7,6%.

Ελλάδα
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένωση Συντακτών Θεσσαλίας για την υπόθεση εκβιασμού της Ζέττας Μακρή: Ο δημοσιογράφος δεν είναι μέλος μας

Ελλάδα / Ένωση Συντακτών Θεσσαλίας για την υπόθεση εκβιασμού της Ζέττας Μακρή: Ο δημοσιογράφος δεν είναι μέλος μας

Ο συγκεκριμένος δεν είναι εγγεγραμμένος στα μητρώα μας και δεν αναγνωρίζεται ως επαγγελματίας δημοσιογράφος, διευκρινίζει η Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας (ΕΣΗΕΘΣτΕ-Ε) 
LIFO NEWSROOM
Πανελλήνιες 2025: Ξεκινά η υποβολή του Μηχανογραφικού - Όλα όσα πρέπει να προσέξετε

Ελλάδα / Πανελλήνιες 2025: Ξεκινά η υποβολή του Μηχανογραφικού - Όλα όσα πρέπει να προσέξετε

Ανοίγει η πλατφόρμα του υπουργείου Παιδείας για την υποβολή των Μηχανογραφικών Δελτίων από υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων, καθώς και για όσους ενδιαφέρονται να εγγραφούν σε Δημόσιες Σχολές Κατάρτισης (ΔΙΕΚ)
LIFO NEWSROOM