Ραντεβού Σαμαρά-Βενιζέλου

Ραντεβού Σαμαρά-Βενιζέλου Facebook Twitter
0

Στις 6  το απόγευμα αναμένεται να γίνει τελικά η συνάντηση μεταξύ Σαμαρά και Βενιζέλου που είχε προγραμματιστεί για χθες αλλά αναβλήθηκε.

Οι λόγοι της αναβολής του χθεσινού ραντεβού δεν έχουν γίνει γνωστοί ωστόσο εκτιμάται ότι σήμερα ο Πρωθυπουργός και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης θα έχουν μια καλύτερη εικόνα των προθέσεων της Τρόικα αφού χθες συναντήθηκε μαζί της ο Γκίκας Χαρδούβελης.

Το κλίμα στη συνάντηση βαραίνει η προσπάθεια του Αντώνη Σαμαρά από τη Χαλκιδική, να οικειοποιηθεί τον όρο «Δημοκρατική Παράταξη». Άμεση ήταν η απάντηση του ΠΑΣΟΚ, που διεμήνυσε: «Η δημοκρατική παράταξη ήταν και είναι ιστορικά και ιδεολογικά η 'άλλη' παράταξη σε σχέση με τη ΝΔ".

Ακόμη χθες υπήρξε θέμα με την παρουσία του Χρύσανθου Λαζαρίδη στη συνάντηση με την Τρόικα, που προκάλεσε την αντίδραση του υπουργού Οικονομικών. Ο κ. Χαρδούβελης πήρε τηλέφωνο τον κ. Βενιζέλο για να του πει για την απρόσκλητη παρουσία Λαζαρίδη και εκείνος τον προέτρεψε να τα βρει με το Μαξίμου.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κατερίνα Σακελλαροπούλου για έξοδο του Μεσολογγίου: Πολύτιμη παρακαταθήκη για τις νεότερες γενιές

Πολιτική / Κατερίνα Σακελλαροπούλου για έξοδο του Μεσολογγίου: Πολύτιμη παρακαταθήκη για τις νεότερες γενιές

«Η προαποφασισμένη θυσία τους αποτελεί πολύτιμη παρακαταθήκη για τις νεότερες γενιές και πηγή έμπνευσης για όλους μας» ανέφερε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας
NEWSROOM
«Να τελειώνουμε με την ατιμωρησία των πολιτικών»

LiFO politics / «Να τελειώνουμε με την ατιμωρησία των πολιτικών»

Η Βασιλική Σιούτη συνομιλεί με τον Kώστα Χρυσόγονο, καθηγητή Συνταγματικού Δικαίου και υποψήφιο ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ, για τη σημασία των επερχόμενων ευρωεκλογών και για την πολιτική κατάσταση στη χώρα μας.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ