Gift a piece of culture...

Gift a piece of culture... Facebook Twitter
Ανακαλύψτε την πλούσια συλλογή του με γούρια, κοσμήματα, χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά και πολλές ακόμα μοναδικές προτάσεις δώρων.
0

ADVERTORIAL

Φέτος τα Χριστούγεννα, επισκεφθείτε για τις γιορτινές σας αγορές το Museum Shop του Πολιτιστικού Ιδρύματος Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) στο City  Link, στην καρδιά της Αθήνας. Ανακαλύψτε την πλούσια συλλογή του με γούρια, κοσμήματα, χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά και πολλές ακόμα μοναδικές προτάσεις δώρων με έμπνευση από την τέχνη και την παράδοση των εννέα τόπων που φιλοξενούν τα μουσεία του Ιδρύματος.

Παράλληλα, στο Museum Shop θα βρείτε όλες τις εκδόσεις του Iδρύματος, όπως πολιτιστικούς οδηγούς, εκδόσεις για την Άυλη Πολιτιστική Κληρονομιά και το ιστορικό κέντρο πόλεων αλλά και παραμύθια για τους μικρούς φίλους.

Gift a piece of culture... Facebook Twitter
Τρισδιάστατο χριστουγεννιάτικο μεταλλικό δέντρο με ευχή.
Gift a piece of culture... Facebook Twitter
Μεταλλικό στολίδι «Αγάπη».
Gift a piece of culture... Facebook Twitter
Χειροποίητο κεραμικό ρόδι με σύμβολα καλοτυχίας.
Gift a piece of culture... Facebook Twitter
Η ελιά και τα δώρα της αγάπης του Γιάννη Μπαγιώκου με εικόνες του Αχιλλέα Ραζή | Εκδόσεις ΠΙΟΠ.
Gift a piece of culture... Facebook Twitter
Χειροποίητο κεραμικό μπολ ζωγραφισμένο στο χέρι.
Gift a piece of culture... Facebook Twitter
Βραχιόλι εμπνευσμένο από τα «τσακμακάκια», γεωμετρικά μοτίβα με χρώματα που επαναλαμβάνονται σε παραδοσιακή φορεσιά του Σουφλίου, από τη συλλογή του Μουσείου Μετάξης.
Gift a piece of culture... Facebook Twitter
Ασημένια σκουλαρίκια με σταγόνα πραγματικής μαστίχας Χίου.

ΠΙΟΠ Museum Shop, Στοά Σπυρομήλιου, City Link, 210 3224923

Ανακαλύψτε τη μαγεία των γιορτών στο κατάστημα ή online στο eshop.piop.gr.

Good Living
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το 3×3 Schools powered by ΔΕΗ επιστρέφει για τέταρτη χρονιά

Good Living / Το 3×3 Schools powered by ΔΕΗ επιστρέφει για τέταρτη χρονιά

ΔΕΗ και Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) ταξιδεύουν σε είκοσι πόλεις στην Ελλάδα, δίνοντας την ευκαιρία σε μαθητές να γνωρίσουν το 3x3, το ολυμπιακό άθλημα που ξεκίνησε από τις γειτονιές του κόσμου.
THE LIFO TEAM
dfgh

Good Living / Το OPEN HOUSE Athens επιστρέφει: Μια μοναδική εμπειρία εξερεύνησης της αρχιτεκτονικής της Αθήνας

Δημόσιοι και ιδιωτικοί χώροι – ιστορικά και σύγχρονα κτίρια, κατοικίες, γραφεία, ξενοδοχεία και πολιτιστικές εγκαταστάσεις – ανοίγουν τις πόρτες τους, προσφέροντας δωρεάν ξεναγήσεις.
THE LIFO TEAM
The Ellinikon: Ένα έργο που αναπτύσσεται με σεβασμό και αποτύπωμα στην τοπική κοινωνία

Good Living / The Ellinikon: Ένα έργο που αναπτύσσεται με σεβασμό και αποτύπωμα στην τοπική κοινωνία

Δίνοντας φωνή στους κατοίκους των γειτονικών Δήμων μέσα από δύο έρευνες, η LAMDA μετρά μια σειρά από πρωτοβουλίες για το περιβάλλον, τον περιορισμό οχλήσεων και τη συμπερίληψη.
THE LIFO TEAM
«Τα social media δεν δημιουργούν τον ναρκισσισμό, τον εκμεταλλεύονται»

Good Living / «Τα social media δεν δημιουργούν τον ναρκισσισμό, τον εκμεταλλεύονται»

Ο Στέλιος Στυλιανίδης, Ιδρυτής της ΕΠΑΨΥ και Ομότιμος Καθηγητής Κοινωνικής Ψυχιατρικής, μιλά για τη βία των ανηλίκων, τις συνθήκες εκδήλωσής της αλλά και τη σημασία της κατανόησής της, με αφορμή το πρόγραμμα “It’s up to You(th)”.
ΙΩΑΝΝΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ
Εφηβική βία: Το να μιλάς σημαίνει να μη μένεις μόνος με αυτό που σε βαραίνει

Good Living / Εφηβική βία: Το να μιλάς σημαίνει να μη μένεις μόνος με αυτό που σε βαραίνει

Με αφορμή το πρόγραμμα “It’s Up to You(th)", η Ψυχολόγος, MSc, PhD (c) Βικτώρια Κατσιαμάκη εξηγεί τη σημασία του να κερδίζεις την εμπιστοσύνη των εφήβων και γιατί το να συνειδητοποιείς ότι «κάτι δεν πάει καλά» είναι ήδη ένα σπουδαίο πρώτο βήμα.
ΙΩΑΝΝΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ
Από το προαύλιο στον διαδικτυακό εκφοβισμό, χρειάζεται να «ακούσουμε» τη βία των ανηλίκων

Good Living / Από το προαύλιο στον διαδικτυακό εκφοβισμό, χρειάζεται να «ακούσουμε» τη βία των ανηλίκων

Με το πρόγραμμα «It’s Up to You(th)» η ΕΠΑΨΥ προσφέρει υποστήριξη σε εφήβους και τις οικογένειές τους ώστε να αντιμετωπίσουν περιστατικά βίας και νεανικής παραβατικότητας.
ΙΩΑΝΝΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ