LIVE!

Τροχαίο στο Ηράκλειο: Στη ΜΕΘ 11χρονη - Νοσηλεύεται και ο 9χρονος αδελφός της

Τροχαίο στο Ηράκλειο: Στη ΜΕΘ 11χρονη - Νοσηλεύεται και ο 9χρονος αδελφός της Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: Eurokinissi
0

Τροχαίο σημειώθηκε χθες στην Κρήτη, στον δρόμο Ηρακλείου-Μεσαράς.

Το τροχαίο σημειώθηκε χθες το βράδυ, Πέμπτη 3 Απριλίου, όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε η μητέρα, η γιαγιά και δύο παιδιά ηλικίας 9 και 11 ετών, συγκρούστηκε με ένα άλλο όχημα και αμέσως μετά προσέκρουσε στον κορμό ενός δέντρου, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν και οι τέσσερις επιβαίνοντες.

Τροχαίο στο Ηράκλειο: Σε σταθερή κατάσταση το 11χρονο κορίτσι

Άμεσα έσπευσαν στο σημείο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και μετέφεραν στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο του Ηρακλείου, τη 31χρονη μητέρα, την 50χρονη γιαγιά και τα δύο ανήλικα παιδιά. Η 11χρονη και ο 9χρονος αδελφός της κρίθηκε απαραίτητο να μεταφερθούν στο ΠΑΓΝΗ, με το ανήλικο αγοράκι να αντιμετωπίζει ελαφρύτερα τραύματα.

Σε σταθερή κατάσταση νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του ΠΑΓΝΗ το 11χρονο κορίτσι, μετά το τροχαίο στον δρόμο Ηρακλείου-Μεσαράς, και φέρει θλάση στον εγκέφαλο και τον πνεύμονα, καθώς και κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Η μητέρα, η οποία έχει κάταγμα στο χέρι, και η γιαγιά των παιδιών, αφού έλαβαν τις πρώτες βοήθειες, δεν χρειάστηκε να νοσηλευτούν.

 
 
 
Ελλάδα
0

LIVE!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΟΠΕΚΕΠΕ: Αναβαθμίζονται οι κατηγορίες για τον «λογιστή» - Καίριος ο ρόλος του λέει η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία

Ελλάδα / ΟΠΕΚΕΠΕ: Αναβαθμίζονται οι κατηγορίες για τον «λογιστή» - Καίριος ο ρόλος του λέει η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία

Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία αναβαθμίζει τις κατηγορίες κατά του λογιστή της εγκληματικής οργάνωσης για τις παράνομες επιδοτήσεις – Στοιχεία πολυτελείας, ακριβά ταξίδια και απολογίες για 12 ακόμα κατηγορούμενους
LIFO NEWSROOM
Κορωπί: Μάχη για τη ζωή της δίνει η 40χρονη - Χτυπήματα φέρει και ο 4χρονος γιος

Ελλάδα / Κορωπί: Μάχη για τη ζωή της δίνει η 40χρονη - Χτυπήματα φέρει και ο 4χρονος γιος

Ενώπιον του Εισαγγελέα, ο δράστης του εγκλήματος εμφανίστηκε χωρίς δικηγόρο - Η γυναίκα, πολύ σοβαρά τραυματισμένη, νοσηλεύεται διασωληνωμένη στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός»
LIFO NEWSROOM
Δημογραφικό και υπογεννητικότητα: Για 45 χρόνια έξι νομοί καταγράφουν περισσότερους θανάτους από γεννήσεις

Ελλάδα / Δημογραφικό και υπογεννητικότητα: Για 45 χρόνια έξι νομοί καταγράφουν περισσότερους θανάτους από γεννήσεις

Νέα ανάλυση αποκαλύπτει τις τεράστιες δημογραφικές ανισότητες στην Ελλάδα: έξι νομοί με 45 χρόνια περισσότερους θανάτους από γεννήσεις, και μια χώρα που γερνά ταχύτερα από ποτέ
LIFO NEWSROOM