Μπακογιάννης για Δούκα: «Παραλίγο να καούν οι λόφοι Κολωνού και Φιλοπάππου, μεγάλες οι ευθύνες της δημοτικής αρχής»

Μπακογιάννης για Δούκα: «Η Αθήνα δεν είναι πάρεργο και δεν αντέχει δήμαρχο μερικής απασχόλησης» Facebook Twitter
Ο Κώστας Μπακογιάννης με τον Χάρη Δούκα / Φωτ. αρχείου: Eurokinissi
0

Επίθεση κατά του δημάρχου Αθηναίων Χάρη Δούκα εξαπέλυσε ο Κώστας Μπακογιάννης με ανάρτησή του στα social media.

O πρώην δήμαρχος της Αθήνας, Κώστας Μπακογιάννης, με αφορμή τις φωτιές του Σαββατοκύριακου στο λόφο του Κολωνού και στου Φιλοπάππου, καλεί τον δήμαρχο της Αθήνα για το χρονικό διάστημα που είναι υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ να μεταβιβάσει το σύνολο των αρμοδιοτήτων στον αναπληρωτή του τονίζοντας ότι «η Αθήνα δεν είναι πάρεργο και δεν αντέχει δήμαρχο μερικής απασχόλησης»

Αναλυτικά στην ανάρτησή του αναφέρει:

«Ή παπάς παπάς ή ζευγάς ζευγάς.

Το Σάββατο παραλίγο να καεί ο λόφος του Κολωνού και την Κυριακή να καούν οι λόφοι του Φιλοπάππου. Σώθηκαν την τελευταία στιγμή, χάρη στους περίοικους και στην έγκαιρη επέμβαση της πυροσβεστικής.

Οι ευθύνες της δημοτικής αρχής είναι μεγάλες. Ακόμα μεγαλύτερες, επειδή κώφευσαν στις εκκλήσεις μας στο δημοτικό συμβούλιο, όταν πριν από δυο μήνες τους προειδοποιήσαμε να μην εγκαταλείψουν τους λόφους της Αθήνας, εν όψει της αντιπυρικής περιόδου.

Δικαίωμα του κ. Δούκα να διεκδικήσει όποια θέση επιθυμεί. Υποχρέωση του όμως είναι να μην μείνει ο δήμος ακέφαλος και ακυβέρνητος.

Η Αθήνα δεν είναι πάρεργο και δεν αντέχει δήμαρχο μερικής απασχόλησης.

Εφόσον, εκ των πραγμάτων, ο κ. Δούκας κωλύεται να ασκήσει τα καθήκοντα του, λόγω της κομματικής του ενασχόλησης, για το χρονικό διάστημα που είναι υποψήφιος, οφείλει άμεσα να μεταβιβάσει το σύνολο των αρμοδιοτήτων στον αναπληρωτή του, ο οποίος και θα τις ασκεί σύμφωνα με τον νόμο».

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ

Πολιτική / Τσίπρας: «Δεν επιστρέφω για να γίνω αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης»

Ο πρόεδρος της ΕΛ.Α.Σ., Αλέξης Τσίπρας, έδωσε την πρώτη του συνέντευξη μετά την επιστροφή του στην πολιτική σκηνή και την ίδρυση του νέου κόμματός του - Τι απαντά για τις εκλογές και τον ΣΥΡΙΖΑ
THE LIFO TEAM
ΛΕΙΨΥΔΡΙΑ ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Πολιτική / «Πράσινο φως» για τη χρηματοδότηση 10 έργων αντιμετώπισης της λειψυδρίας σε 9 νησιωτικούς δήμους

Υπεγράφη από τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Σταύρο Παπασταύρου η απόφαση υπαγωγής νησιωτικών δήμων στο πρόγραμμα «Παρεμβάσεις παροχής πόσιμου νερού και διαχείρισης υδάτων»
THE LIFO TEAM