Κέλι Κλάρκσον: Κάτι δεν πήγαινε καλά με το φόρεμά της και έφυγε τρέχοντας από τη σκηνή

Κέλι Κλάρκσον: Κάτι δεν πήγαινε καλά με το φόρεμά της και έφυγε τρέχοντας από τη σκηνή Facebook Twitter
0

Με χιούμορ αντιμετώπισε η Κέλι Κλάρκσον ένα «πρόβλημα» που προέκυψε κατά τη διάρκεια συναυλίας, με το φόρεμα που φορούσε. 

Η Κέλι Κλάρκσον τραγουδούσε το «Catch My Breath», στη συναυλία της στη Μινεάπολη, όταν ξαφνικά κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με το φόρεμά της. 

«Είμαι εντάξει; Περίμενε, πρέπει να το φτιάξω;», ρώτησε κάποια στιγμή από το μικρόφωνο. Το φόρεμά της είχε κάποια σημεία με δαντέλα και η τραγουδίστρια μάλλον συνειδητοποίησε ότι αποκάλυπτε περισσότερα από όσα ήθελε. 

«Νομίζω φαίνεται το στήθος μου», συμπλήρωσε γελώντας η Κέλι Κλάρκσον και έφυγε τρέχοντας από τη σκηνή, για να διορθώσει το πρόβλημα. Μετά τη μικρή διακοπή, επέστρεψε και συνέχισε με το σόου. 

It's Viral
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΕΝΟΣ MAESTRO

It's Viral / Γιώργος Μπένος για Maestro: «Με πήρε τηλέφωνο ο πατέρας μου και μου είπε "γιατί βρε αγόρι μου το είδαμε αυτό;"»

«Ήταν ξεκάθαρο ότι αυτό που θέλουμε να αφηγηθούμε με την ιστορία των δύο αγοριών, είναι αυτό που απλά συμβαίνει στη ζωή» ανέφερε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός
THE LIFO TEAM