Κορωνοϊός: «Λουκέτο» σε δύο καταστήματα που δεν τηρούσαν τα μέτρα - Πρόστιμο σε 45

Κορωνοϊός: «Λουκέτο» σε δύο καταστήματα που δεν τηρούσαν τα μέτρα - Πρόστιμο σε 45 Facebook Twitter
Eurokinissi - Φωτογραφία Αρχείου
0

«Λουκέτο» για 15 ημέρες σε δύο καταστήματα που δεν τηρούσαν τα μέτρα για τον κορωνοϊό, και πρόστιμο σε άλλα 45 επιβλήθηκαν μετά από ελέγχους. 

Συγκεκριμένα, η γενική γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, η ΕΛ.ΑΣ. και η Εθνική Αρχή Διαφάνειας πραγματοποίησαν ελέγχους σε 13 περιφέρειες της χώρας, με αντικείμενο την εφαρμογή των κανόνων κοινωνικής αποστασιοποίησης.

Συνολικά ελέγχθηκαν 902 σημεία ενδιαφέροντος - παραλίες, καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, πολυκαταστήματα - στα 45 εκ των οποίων βεβαιώθηκαν 72 παραβάσεις (ποσοστό 4,99%) και επιβλήθηκαν πρόστιμα συνολικού ύψους 31.650 ευρώ που αφορούσαν τη μη χρήση μάσκας από το προσωπικό εργασίας.

Τέλος, επιβλήθηκε η αναστολή λειτουργίας δύο καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος για δεκαπέντε ημέρες.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ ΕΛΛΑΔΑ ΝΗΣΙΑ ΛΙΣΤΑ

Ελλάδα / Ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο ψήφισαν τις 20 καλύτερες χώρες: Τα 2 μέρη που ξεχωρίζουν στην Ελλάδα

Τα αποτελέσματα των Condé Nast Traveler Readers’ Choice Awards 2025, όπου ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο ψήφισαν τις χώρες που ξεχώρισαν για την αυθεντικότητα, τον πολιτισμό, τη βιωσιμότητα και την αίσθηση σύνδεσης που προσφέρουν
THE LIFO TEAM