ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.7.2020 | 14:35

-

Πριν κάποιο καιρό γνώρισα κάποιον μέσω Facebook. Είχαμε κοινούς γνωστούς και ήταν συντοπίτης μου, οπότε και τον δέχτηκα και αρχίσαμε να μιλάμε όλο και πιο συχνά και μια φορά συναντηθήκαμε τυχαία και μιλήσαμε για αρκετή ώρα, καθώς εγώ περίμενα κάτι και αυτός προθυμοποιήθηκε να μου κρατήσει παρεα όσο περίμενα. Σε κάποια φάση, εμμέσως πλην σαφώς, μου είπε ότι είναι ερωτευμένος μαζί μου. Εγώ όμως του έδειξα ότι δεν τον βλέπω έτσι. Περνούσα δύσκολη περίοδο όταν μου το εξομολογήθηκε και ήταν στο πλάι μου. Παρ' ότι δεν έχουμε βγει ποτέ, με στήριξε και μου είπε λόγια που χρειαζόμουν να ακούσω, μου έγραφε να δει πως είμαι και γενικά με βοήθησε να αναπτερώσω το ηθικό μου. Όταν νιώθω άσχημα, κάποιες φορές γυρνάω για να δω τι μου έγραψε και νιώθω καλύτερα. Εγώ του είπα πως έχω αρκετά προβλήματα μέσα στο μυαλό μου και δεν είμαι έτοιμη για μια σχέση και λόγω διάθεσης αλλά και γιατί δεν θα ήθελα η κατάσταση μου να έχει αντίκτυπο στην ευτυχία του άλλου. Μου είπε ότι όλοι οι άνθρωποι λίγο πολύ βιώνουν προβλήματα αλλά η ζωή δεν σταματά εκεί. Πάντα ήθελα να ερωτευτώ και να με ερωτευτεί κάποιος με ένα τρόπο εξελικτικό, δηλαδή όχι να βγουμε για καφέ να δουμε αν ταιριάζουμε και μετά να προχωρήσουμε, αλλά να ερωτευτούμε μέσα από την καθημερινότητα και μετά να προχωρήσουμε σε σχέση. Όμως, τελευταία έχω αρχίσει να σκέφτομαι πως ίσως να ειχε δίκιο κάποιος που μου είχε πει ας βγούμε και μετά βλέπουμε. Κι ο ίδιος μου είχε πει κάτι παρόμοιο. Σκέφτομαι, εδώ και λίγο καιρό, επειδή έχει χαθεί η επικοινωνία για κάποιους λόγους, να του μιλήσω και να ζητήσω να βγούμε για εκείνο τον καφέ όταν είναι να ξανάρθει. Θα του το ξεκαθαρίσω εξ αρχής φυσικά κτλ. και βλέπουμε. Το μόνο που έκανα τόσα χρόνια ήταν να περιμένω και να περιμένω αλλά η ζωή δεν είναι έτσι και δεν περιμένει και ακόμα και τα θέματα καρδιάς πρέπει να τα κυνηγήσεις κάποιες φορές κι όχι να περιμένεις μέχρι να έρθουν ή να τα περιμένεις ενώ δεν έχουν σκοπό να έρθουν ίσως. Είναι ευγενικός, στην ηλικία μου, ταιριάζουμε σε αρκετά πράγματα. Απλά τα γράφω για να μπορέσω να ξεδιαλυνω το μυαλό μου. Εσείς τί θα μου προτείνατε; Αυτό είναι κάτι που δεν έχω ξανακάνει.
3
 
 
 
 
σχόλια
Θα σου κανω μια ερώτηση και ανάλογα τι θα απαντήσεις ειναι και αυτο που λέω. Εσυ θα ήθελες να βγεις με αυτον για να τον ερωτευτεις στην πορεία οπως μας λες ή απλα τον βλέπεις ως εναν ανθρωπο που ναι σε στήριξε σε μια άσχημη φαση σου και σου εκδήλωσε ενα α ερωτικό ενδιαφέρον αλλα εσένα δεν σου έβγαινε και αρνηθηκες? Τωρα τι περιμένεις? Να αρχισετε να βγαινετε και να του ξαναδημιουργησεις την ερωτικη επιθυμία επειδή και καλα οι άνθρωποι και τα χρόνια περνάνε? Κι αν αυτος έχει ξενερωσει? Το σκέφτηκες? Αν θέλεις τόσο πολυ να βγεις βγες. Αλλα απορω πως ενω ήσουν τέρμα κάθετη να τον δεις ερωτικά οπως σε έβλεπε αυτος, τωρα ξαφνικά σε έπιασε επιθυμία. Κάνε οτι θέλεις. Λενε οτι οι άνθρωποι φεύγουν ναι και τα χρόνια φεύγουν ναι όμως υπάρχει και μια αλλη φράση : στη βραση κολλάει το σίδερο!
Να μην του στείλεις τίποτα. Δεν τον γουστάρεις, δεν καίγεσαι για εκείνον, απλά εκείνος σε στήριξε ελπίζοντας ότι θα τον δεις αλλιώς. Και σου αρέσει ως δεκανίκι και ως στήριγμα, όχι ως δυνητικός σύντροφος.

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΣ