Νέος φορητός εκτυπωτής

Νέος φορητός εκτυπωτής Facebook Twitter
0

Η δυνατότητα διασύνδεσης και η διάρκεια ζωής της μπαταρίας είναι αυτά που εξασφαλίζουν την επιτυχία του νέου θερμικού εκτυπωτή αποδείξεων.

 

Με εξαιρετικές επιλογές συνδεσιμότητας, μεγάλη διάρκεια ζωής μπαταρίας και λειτουργίες εξοικονόμησης χαρτιού, ο TM-P80 είναι ένας νέος, φορητός θερμικός εκτυπωτής αποδείξεων για σημεία πώλησης, που έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί εύκολα σε ένα μεγάλο εύρος απαιτητικών περιβαλλόντων. Εκτυπώστε αποδείξεις ή barcode οπουδήποτε στο κατάστημα, όπως για παράδειγμα κώδικες QR για πλύσιμο αυτοκινήτων ή αποδείξεις παράδοσης στο σπίτι με αυτόν το γρήγορο εκτυπωτή που έχει κατασκευαστεί από την Epson, κορυφαίο κατασκευαστή εκτυπωτών σημείων πώλησης στην Ευρώπη[1]. Ο TM-P80 είναι διαθέσιμος από το Νοέμβριο του 2013.

Ο TM-P80 διατίθεται είτε με δυνατότητα διασύνδεσης Bluetooth είτε Wi-Fi για ευελιξία και φορητότητα. Το μοντέλο Wi-Fi επωφελείται από την λειτουργία εκτύπωσης ePOS της Epson, που παρέχει στους χρήστες τη δυνατότητα να εκτυπώνουν αποδείξεις, εισιτήρια και κουπόνια πρακτικά από οπουδήποτε, απευθείας από φορητές συσκευές[2]. Αυτό μπορεί να γίνει με τη χρήση οποιουδήποτε προγράμματος περιήγησης στο web που υποστηρίζει HTML5, χωρίς να απαιτούνται υπολογιστές, διακομιστές ή προγράμματα οδήγησης και η λειτουργία αυτή μπορεί να ενσωματωθεί εύκολα στα υπάρχοντα πληροφοριακά συστήματα. Με τη δυνατότητα Bluetooth[3] οι χρήστες μπορούν να εκτυπώνουν απευθείας από οπουδήποτε, ακόμα και από εξωτερικούς χώρους, χωρίς να απαιτείται η χρήση δικτύου.

Η Laura Hennigfeld, διευθύντρια παραγωγής στην Epson Europe, δηλώνει: "Ο TM-P80 είναι ιδανικός για χρήση σε περιβάλλοντα υψηλών απαιτήσεων όπως είναι ο χώρος της λιανικής πώλησης, της εστίασης, της παροχής υπηρεσιών στο χώρο του πελάτη και της υγείας. Η λειτουργία μείωσης χαρτιού που διαθέτει μειώνει αυτόματα τα περιθώρια και το μήκος των αποδείξεων κατά 23%, εξοικονομώντας χρόνο και χρήματα, χωρίς να επηρεάζει την εντυπωσιακή ταχύτητα των 100 χιλ. ανά δευτερόλεπτο του TM-P80. Χάρη στη μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του TM-P80, 40 ώρες για το μοντέλο Bluetooth και 20 ώρες για το μοντέλο Wi-Fi, μπορεί να χειρίζεται τις απαιτήσεις πολυάσχολων περιβαλλόντων, διατηρώντας παράλληλα την ομαλή λειτουργία."

Η προαιρετική μονάδα φόρτισης παρέχει τη δυνατότητα φόρτισης έως και τεσσάρων μπαταριών ταυτόχρονα, εξασφαλίζοντας ότι θα έχετε πάντοτε διαθέσιμες φορτισμένες μπαταρίες για περισσότερους από έναν εκτυπωτές. Χάρη στην εύκολη τοποθέτηση χαρτιού η αντικατάσταση χαρτιού αποδείξεων είναι γρήγορη, ώστε να μειώνεται η αναμονή των πελατών.

Ο TM-P80 διατίθεται από το Νοέμβριο του 2013, στην τιμή των 510€ +ΦΠΑ (Bluetooth version) και στην τιμή των 580€ +ΦΠΑ (Wi-Fi version).

 

Χαρακτηριστικά

Διασύνδεση Wi-Fi

Διασύνδεση Bluetooth

Ταχύτητα εκτύπωσης έως 100 χιλ./δευτ.

Μέγιστο πλάτος χαρτιού 80 χιλ.

Η λειτουργία αυτόματης μείωσης χαρτιού μειώνει τα περιθώρια και το μήκος των αποδείξεων κατά έως 23%

Μεγάλη διάρκεια μπαταρίας

20 ώρες

40 ώρες

Εύκολη τοποθέτηση χαρτιού

Βασική διασύνδεση USB

ePOS print

-

Εκτυπώνει γραμμικούς κώδικες 1D και 2D, συμπεριλαμβανομένων κωδίκων QR

Μέσος χρόνος μεταξύ αστοχιών 120.000 ώρες

Μέσος όρος κοπών μεταξύ αστοχιών 16 εκατομμύρια σειρές

Διάρκεια ζωής μοντέλου 10 εκατομμύρια εκτυπωμένες σειρές (50 χλμ.)

Εγγύηση ενός έτους

 



[1] Πηγή: Interconnection Consulting, 2013

[2] Δεν διατίθεται για συσκευές iOS

[3] Η λειτουργία εκτύπωσης ePOS-Print είναι διαθέσιμη μόνο σε λειτουργία WLAN

 

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

50 χρόνια Timberland: Το διαχρονικό brand επανασυστήνεται στο ελληνικό κοινό με ένα street party

Επιχειρείν/Market / 50 χρόνια Timberland: Το διαχρονικό brand επανασυστήνεται στο ελληνικό κοινό με ένα street party

Με κεντρικό μήνυμα το “Express your true colours” και με τη βιτρίνα να μεταμορφώνεται σε καμβά δημιουργικότητας, ο street artist Soteur αναλαμβάνει να αναδείξει την αισθητική της πολύχρωμης επετειακής συλλογής
THE LIFO TEAM
H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Επιχειρείν/Market / H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο χώρο εκδηλώσεων Solid Events, στο Νέο Ψυχικό, που με την επίπλωση και τη διακόσμηση αποκλειστικά των προϊόντων της JYSK μεταμορφώθηκε για λίγο σε ένα σκανδιναβικό Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν 
THE LIFO TEAM
Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Επιχειρείν / Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Οι ιδρυτές του GGFI, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του LAGFF Lia Bozonelis και Έρση Δάνου και ο Διευθυντής του LAGFF Άρης Κατωπόδης, θα έχουν την υποστήριξη ενός Συμβουλίου Trustees και μιας ομάδας αξιωματούχων, αποτελούμενης από τους πιο έμπιστους χορηγούς και κορυφαίους επαγγελματίες του Hollywood,
THE LIFO TEAM