Panthenol Extra

Panthenol Extra Facebook Twitter
0

 Από την καλλυντική σειρά προσώπου PanthenolExtra της ελληνικής εταιρείας Medisei, κυκλοφορεί και η ολοκληρωμένη σειρά σώματος, που μοναδικά ενυδατώνει και περιποιείται το δέρμα μας.

 PanthenolExtraBodyMilk 24hour

Το PanthenolExtraBodyMilk 24hourδιαθέτει μια εξαιρετική σύνθεση -με βάση την πανθενόλη και τις βιταμίνες A & E- που ενεργοποιεί το φυσικό μηχανισμό ενυδάτωσης της επιδερμίδας, μειώνει αισθητά την ξηρότητα του δέρματος, ενισχύει την αναζωογόνηση των κυττάρων, και χαρίζει σε όλο το σώμα, τη χαμένη φυσική λάμψη και ελαστικότητα. Είναι ιδανικό για καθημερινή χρήση, καθώς απλώνεται εξαιρετικά εύκολα και απορροφάται γρήγορα χωρίς να αφήνει ίχνη λιπαρότητας στο δέρμα. 

PanthenolExtraCream

Η PanthenolExtraCream είναι κατάλληλη για όλο το χρόνο και περιέχει πανθενόλη (Προβιταμίνη Β5) ενισχυμένη με 5% ουρία. Είναι ιδανική για ερεθισμένο δέρμα, αφυδατωμένη και ξηρή επιδερμίδα, έκθεση σε έντονες καιρικές συνθήκες (κρύο, αέρας κα). Ενυδατώνει έντονα την επιδερμίδα και επιταχύνει θεαματικά την ανάπλασή της. 

PanthenolExtraMildCleanser

Το PanthenolExtraMildCleanser για πρόσωπο, σώμα και ευαίσθητη περιοχή. Ιδιαίτερα απαλό καθαριστικό χωρίς αλκάλια και σαπούνι.Με ουδέτερο PH 5,5.Περιέχει Panthenol, Urea, Sensiva και Camomile. Καθαρίζει απαλά την επιδερμίδα χωρίς να την ερεθίζει ενώ συγχρόνως προσφέρει ήπιες αντισηπτικές ιδιότητες. Ιδανικό για καθημερινή χρήση από όλη την οικογένεια. 

Άλλα προϊόντα της σειράς είναιη Panthenol Extra Hand Cream, το Panthenol Extra Spray Body Lotion 24Hour και η Panthenol Extra Feet Multi Active Cream.

Η σειρά σώματος PanthenolExtraέχει γίνει η καθημερινή μας συνήθεια για τη φροντίδα του σώματος μας.

Όλη τη σειρά PanthenolExtraμπορεί κανείς να την προμηθευτεί μόνο από τα φαρμακεία. Η σειρά είναι μια δημιουργία της ελληνικής εταιρείας Medisei, που από το 1998 με ήθος και συνέπεια, δημιουργεί  και εισάγει πετυχημένα, παραφαρμακευτικά προϊόντα, μεταξύ των οποίων είναι και η καραμέλα Κaiser καθώς και η εξειδικευμένη καλοκαιρινή σειρά Summerline.

 

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

50 χρόνια Timberland: Το διαχρονικό brand επανασυστήνεται στο ελληνικό κοινό με ένα street party

Επιχειρείν/Market / 50 χρόνια Timberland: Το διαχρονικό brand επανασυστήνεται στο ελληνικό κοινό με ένα street party

Με κεντρικό μήνυμα το “Express your true colours” και με τη βιτρίνα να μεταμορφώνεται σε καμβά δημιουργικότητας, ο street artist Soteur αναλαμβάνει να αναδείξει την αισθητική της πολύχρωμης επετειακής συλλογής
THE LIFO TEAM
H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Επιχειρείν/Market / H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο χώρο εκδηλώσεων Solid Events, στο Νέο Ψυχικό, που με την επίπλωση και τη διακόσμηση αποκλειστικά των προϊόντων της JYSK μεταμορφώθηκε για λίγο σε ένα σκανδιναβικό Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν 
THE LIFO TEAM
Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Επιχειρείν / Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Οι ιδρυτές του GGFI, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του LAGFF Lia Bozonelis και Έρση Δάνου και ο Διευθυντής του LAGFF Άρης Κατωπόδης, θα έχουν την υποστήριξη ενός Συμβουλίου Trustees και μιας ομάδας αξιωματούχων, αποτελούμενης από τους πιο έμπιστους χορηγούς και κορυφαίους επαγγελματίες του Hollywood,
THE LIFO TEAM