Η νέα λίστα γεύσεων της Kayak για το καλοκαίρι 2020

Η νέα λίστα γεύσεων της Kayak για το καλοκαίρι 2020 Facebook Twitter
0

Η Kayak, είναι μία ελληνική εταιρεία παγωτού με ιδιαίτερες γεύσεις φτιαγμένες μόνο με αγνά υλικά. Στην Kayak το παγωτό γίνεται εμπειρία για μεγάλους και μαγεία για τους μικρούς. Εκεί το παγωτό συναντά την τέχνη και τη φαντασία, το πάθος και την αγάπη για την γαστρονομία και έτσι δημιουργείται η έμπνευση για την κάθε γεύση.

Γεύσεις οικίες, ανατρεπτικές, απρόσμενες που ακόμα και η επίγευσή τους προκαλεί έκπληξη. Γεύσεις για μεγάλους βασισμένες στις τελευταίες τάσεις της γαστρονομίας και της παγκόσμιας αγοράς, αλμυρά παγωτά, παγωτά με αλκοόλ, με μπαχαρικά όπως τα βραβευμένα μαστίχα με ροζ πιπέρι, σορμπέ σοκολάτα Valrhona, σορμπέ Cassis, λεμονόχορτο, σοκολάτα Βελγίου με κομμάτια σοκολάτας αλλά και για μικρούς ακολουθώντας τις προτιμήσεις τους με γνώμονα τα πιο αγνά υλικά. Είναι η εταιρεία που μια μητέρα θα εμπιστευόταν για τα παιδιά της. Γιατί εκεί χρησιμοποιείται μόνο φρέσκο γάλα και πραγματικοί ξηροί καρποί, εκεί τα φρούτα είναι αληθινά και δεν χρησιμοποιούνται συντηρητικά και χρωστικές.

  • Caramel pop corn

παγωτό κρέμα με αληθινό καραμελωμένο pop corn. Μια γεύση που θα ενθουσιάσει μικρούς και μεγάλους. Φανταστείτε μια γεύση παγωτού που θα σας εμπνεύσει να απολαύσετε την ωραιότερη ταινία όλων των εποχών, ενώ παράλληλα θα σας συντροφεύσει καθώς την παρακολουθείτε ένα Αυγουστιάτικο Σαββατόβραδο. Ωστόσο η ολοκαίνουρια γεύση Καραμέλα Pop Corn της Kayak, συμβολίζει πολλά περισσότερα! Άλλωστε ο συνδυασμός αλμυρού και γλυκού είχε ανέκαθεν μια σπιρτάδα που δεν άφηνε κανέναν ασυγκίνητο. Παρατηρήστε στον ουρανίσκο σας πώς ολόκληρα κομμάτια pop corn κάνουν βουτιά σε μια απαλή, λαχταριστή κρέμα μέσα από μια γεύση που "κλείνει το μάτι" στις πιο μαγικές, κινηματογραφικές νύχτες.



Η νέα λίστα γεύσεων της Kayak για το καλοκαίρι 2020 Facebook Twitter

  • παγωτό λεμόνι-μαρέγκα

Τι συμβαίνει όταν τραγανές, μυρωδάτες μαρέγκες «βρέχονται» με τον χυμό ευωδιαστών λεμονιών; Αυτό αναρωτήθηκαν και οι αλχημιστές της Kayak και κάπως έτσι δημιούργησαν την ολοκαίνουρια γεύση «Λεμόνι – Μαρέγκα» Εάν θέλετε να δοκιμάσετε ένα παγωτό εμπνευσμένο από τα επιδόρπια των βραβευμένων εστιατορίων και να απολαύσετε μια γεύση που συναντά την κομψότητα με την φρεσκάδα, τότε μην της αντισταθείτε. Παγωτό με φυσικό χυμό λεμονιού και αφράτα κομμάτια μαρέγκας. Ισορροπία γεύσης ανάμεσα στην ξινή γεύση του λεμονιού και την γλυκύτητα και ανάλαφρη γεύση της μαρέγκας.

  • παγωτό αμυγδαλωτό για τους λάτρεις του παραδοσιακού γλυκού.

Παγωτό κρέμα με γνήσια αμύγδαλα και ξύσμα φρέσκου λεμονιού μέσα από την παραδοσιακή, φημισμένη συνταγή αμυγδαλωτών των Κυκλάδων. Εάν υπάρχει ένα γλυκό που είναι συνδεδεμένο με την γιορτή της χαράς και της αγάπης, αυτό δεν είναι άλλο από το αμυγδαλωτό. Το παραδοσιακό γλυκό που συνοδεύει τα χαρμόσυνα γεγονότα που λαμβάνουν χώρα κυρίως στα νησιά των Κυκλάδων και των Δωδεκανήσων, μετουσιώνεται σε ένα απολαυστικό παγωτό με την υπογραφή μας. Η κομψή του γεύση με το ξύσμα λεμονιού και το αμύγδαλο, το μετατρέπουν σε ένα εξαιρετικό επιδόρπιο που θα σας φέρει στον νου υπέροχες αναμνήσεις και θα σας κάνει να χαμογελάσετε από την πρώτη κιόλας δοκιμή.

Η νέα λίστα γεύσεων της Kayak για το καλοκαίρι 2020 Facebook Twitter
  • spicy ruby φτιαγμένη με την ροζ σοκολάτα της Callebaut συνδυασμένη με υπέροχα μπαχαρικά.

Ροζ σοκολάτα ruby από την Callebaut με 4 μπαχαρικά: κάρδαμο, κανέλλα, ginger, γλυκάνισο. Μια εκλεκτή ποικιλία κακάο σε έναν εκρηκτικό συνδυασμό 4 μπαχαρικών που δίνουν άλλο χαρακτήρα στην έννοια παγωτό. Η νέα γεύση παγωτού εγκαινιάζει τη φετινή γευστική σεζόν στις boutique Κayak με μια εκλεκτή ποικιλία κακάο σε έναν εκρηκτικό συνδυασμό 4 μπαχαρικών που δίνουν άλλο χαρακτήρα στην έννοια παγωτό. Η Κayak επέλεξε την ruby σοκολάτα της Callebaut για να ισορροπήσει την ένταση φρεσκάδας, τη βελούδινη υφή του ροζ κακάο αλλά και την γλύκα της σοκολάτας και να φλερτάρει με τη σπιρτάδα των μπαχαρικών όπως το Κάρδαμο, το Τζίντζερ, το Γλυκάνισο και την Κανέλα. Ο καρπός της ruby σοκολάτας είναι από ειδικές φυτείες κακάο που μεγαλώνουν κάτω από μοναδικές κλιματικές συνθήκες που βρίσκονται στο Εκουαδόρ, τη Βραζιλία και την Ακτή Ελεφαντοστού. Άλλη μια ιδιαίτερη γεύση kayak που συνδυάζει την έντονα αισθησιακή απόλαυση μίας ρουμπινί σοκολάτας, με το φινίρισμα των μπαχαρικών για ένα ανατρεπτικό αποτέλεσμα.

  • σορμπέ ρόδι – βατόμουρο

Το συγκεκριμένο σορμπέ ανήκει στη φιλοσοφία των γεύσεων kayak όπου όλη η γεύση βασίζεται στο πραγματικό φρούτο, χωρίς συντηρητικά και ενισχυτικά γεύσης, εμπνευσμένο από τον κοκκινωπό φυσικό χυμό των φρούτων του σορμπέ όπου το 75% περίπου της γεύσης είναι μόνο ο χυμός από το ρόδι και το βατόμουρο. Δύο φρούτα γνωστά για τις αναρίθμητες ευεργετικές τους ιδιότητες όπως η υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες, βιταμίνες C, Κ και φυλλικό οξύ, μαγνήσιο, πλούσιο σε αντιοξειδωτικές ουσίες και την καρδιοπροστατευτική δράση τους.

Η νέα λίστα γεύσεων της Kayak για το καλοκαίρι 2020 Facebook Twitter
  • σύκo

Υπάρχει ένα φρούτο που γεννιέται στην καρδιά του καλοκαιριού, τρώγεται κρύο κάτω από τον καυτό, Μεσογειακό ήλιο και με το χαρακτηριστικό του χρώμα και την πλούσια σάρκα του, γίνεται σύμβολο του ελληνικού καλοκαιριού. Όσο για το απαλό άρωμα του άνθους του, αυτό είναι αδιαμφισβήτητα ακαταμάχητο. Αυτό είναι το σύκο, με το οποίο δημιουργήσαμε μια γεύση για εσάς που θέλετε να το απολαμβάνετε στην πληρέστερη εφαρμογή του.

  • grand cru chocolate με σοκολάτα nyangbo της Valrhona.

Εξαιρετική ποικιλία της Valhrona, την Nyangbο και περιέχει τρούφα μαύρης σοκολάτας από τη Valhrona. Μοναδική βελούδινη υφή σοκολάτας με επίγευση από νότες βανίλιας και με την μοναδική ένταση της τρούφας valhrona. Η nyangbo είναι μια ποικιλία της σοκολάτας Valhrona από συγκεκριμένη φυτεία της Γκάνας (Αφρική). Ο καρπός που αναπτύσσεται στο ζεστό και ηλιόλουστο αλλά και γόνιμο κλίμα της περιοχής αυτής είναι η βάση για την συγκεκριμένη ποικιλία της Valrhona Grand Cru de Terroir που λέγεται NYANGBO Pure Ghana.

Η νέα λίστα γεύσεων της Kayak για το καλοκαίρι 2020 Facebook Twitter

Οι δυο δημοφιλείς γεύσεις της kayak σε vegan εκδοχή για όσους δεν θέλουν τα ζωικά λιπαρά με την φιλοσοφία των συνταγών kayak και όλη τη γεύση.

  • Βανίλια Μαδαγασκάρης Vegan: η γνωστή βανίλια Μαδαγασκάρης με γάλα βρώμης
  • Σοκολάτα Βελγίου Vegan: η γνωστή σοκολάτα Βελγίου (χωρίς choco chips) με γάλα βρώμης

Επισκεφθείτε μια boutique Kayak και σε επιλεγμένα σημεία σε όλη την Ελλάδα


1) Γλυφάδα (Mεταξά & Ζησιμοπούλου)
2) Πλάκα (Βύρωνος 1)
3) Τhe Μall Athens (Μαρούσι)
4) The Smark Park (Σπάτα)
5) AIA (Αναχωρήσεις Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος)
6) Σαντορίνη – Οια
7) Mυκονος-Ματογιάννια
8) Πελοπόννησος – Costa Navarino
9) Κεφαλλονιά-Φισκάρδο
10) Κρήτη-Χανιά

Market news
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Charlotte Foucteau: Αν οι leaders των επιχειρήσεων αγκαλιάσουν την αλλαγή που φέρνει το AI, οι άνθρωποί τους θα νιώθουν πιο ασφαλείς.

Market news / Charlotte Foucteau: Αν οι leaders των επιχειρήσεων αγκαλιάσουν την αλλαγή που φέρνει το AI, οι άνθρωποί τους θα νιώθουν πιο ασφαλείς

Η CEO της Teleperformance Greece, κατά τη συμμετοχή της στο Delphi Economic Forum 2024, χαρακτήρισε ευοίωνο το μέλλον που φέρνει η Τεχνητή Νοημοσύνη στις επιχειρήσεις, υπογραμμίζοντας παράλληλα τη σημασία της ενσυναίσθησης.
THE LIFO TEAM
Η Gilead Sciences Ελλάς στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας

Market news / Η Gilead Sciences Ελλάς στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας

Με αιχμή του δόρατος το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και τους εθελοντές – εργαζόμενούς της, η βιοφαρμακευτική εταιρεία υλοποίησε ένα πλέγμα δράσεων για την άμεση ανακούφιση των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων που επλήγησαν.
THE LIFO TEAM