Ο νέος Λουμίδης Παπαγάλος Μονοποικιλιακός 100% Arabica, μας προσκαλεί να ανακαλύψουμε νέους γευστικούς δρόμους στον ελληνικό καφέ.


Ο αγαπημένος Λουμίδης Παπαγάλος καινοτομεί και μας ταξιδεύει σε πρωτόγνωρες γευστικές εμπειρίες, καθώς, για πρώτη φορά, παράγεται από μία μόνο ποικιλία, αναδεικνύοντας έτσι τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του γευστικού της προφίλ. Ο καφές Yellow Bourbon της ποικιλίας Arabica καλλιεργείται στη Βραζιλία σε υψόμετρο άνω των 1.000 μέτρων και έχει πλούσιο σώμα και ξεχωριστή γεύση, χάρη στη φροντίδα της φύσης αλλά και τη μοναδική γευστική ταυτότητα της φάρμας που καλλιεργείται. Επιπλέον, η φυσική επεξεργασία «honey process», κατά την οποία αφαιρείται η φλούδα από τον καρπό και ο κόκκος στεγνώνει κάτω από τον τροπικό ήλιο, μαζί με τα ιδιαίτερα αρώματα που αναδύονται από σοκολάτα γάλακτος, καβουρδισμένους ξηρούς καρπούς και άνθη πορτοκαλιού προσφέρουν στον καφέ ήπιο σώμα και μια ξεχωριστή ισορροπημένη γεύση.

 

 


Αναζητήστε τον νέο Λουμίδη Παπαγάλο Μονοποικιλιακό στο πιο κοντινό σας κατάστημα και ανακαλύψτε ακόμα περισσότερα για τον ελληνικό καφέ.