Ιερά οδός: Ένα από τα hot σημεία της πόλης

Ιερά οδός: Ένα από τα hot σημεία της πόλης Facebook Twitter
0

Η Ιερά Οδός είναι μια σταθερή αξία και σίγουρη επιλογή για όσους αγαπούν την αυθεντική διασκέδαση, με μεγάλα ονόματα της λαϊκής μουσικής σκηνής.

Βασίλης Καρράς και Γιάννης Πλούταρχος μοιράζονται την σκηνή τον φετινό χειμώνα μαζί με την Έλλη Κοκκίνου και την Κατερίνα Στικούδη.


Η Ιερά οδός αγαπά τις εκπλήξεις και ξαφνιάζει με τις ιδιαίτερες, νοσταλγικές μαρκίζες της δια χειρός Θοδωρή Λαλάγκα.
Μακριά από τα επιτηδευμένα και άψογα ρετουσαρισμένα πορτρέτα καλλιτεχνών που κυριαρχούν στα αντίστοιχα μαγαζιά της πόλης, η Ιερά Οδός επιμένει αυθεντικά με τις ολόσωμες φιγούρες των καλλιτεχνών μπροστά σε μικρόφωνα της δεκαετίας του '50 με φόντο την πανσέληνο.

Ιερά οδός: Ένα από τα hot σημεία της πόλης Facebook Twitter
Ιερά οδός: Ένα από τα hot σημεία της πόλης Facebook Twitter
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Charlotte Foucteau: Αν οι leaders των επιχειρήσεων αγκαλιάσουν την αλλαγή που φέρνει το AI, οι άνθρωποί τους θα νιώθουν πιο ασφαλείς.

Market news / Charlotte Foucteau: Αν οι leaders των επιχειρήσεων αγκαλιάσουν την αλλαγή που φέρνει το AI, οι άνθρωποί τους θα νιώθουν πιο ασφαλείς

Η CEO της Teleperformance Greece, κατά τη συμμετοχή της στο Delphi Economic Forum 2024, χαρακτήρισε ευοίωνο το μέλλον που φέρνει η Τεχνητή Νοημοσύνη στις επιχειρήσεις, υπογραμμίζοντας παράλληλα τη σημασία της ενσυναίσθησης.
THE LIFO TEAM
Η Gilead Sciences Ελλάς στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας

Market news / Η Gilead Sciences Ελλάς στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας

Με αιχμή του δόρατος το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και τους εθελοντές – εργαζόμενούς της, η βιοφαρμακευτική εταιρεία υλοποίησε ένα πλέγμα δράσεων για την άμεση ανακούφιση των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων που επλήγησαν.
THE LIFO TEAM