Σεισμός

NIVEA Urban Skin: Η πιο ολοκληρωμένη προστασία της επιδερμίδας μας απέναντι στους ρύπους της πόλης

NIVEA Urban Skin: Η πιο ολοκληρωμένη προστασία της επιδερμίδας μας απέναντι στους ρύπους της πόλης Facebook Twitter
0

Είναι γνωστό ότι το σύγχρονο αστικό περιβάλλον «κρύβει» πολλούς κινδύνους για την επιδερμίδα μας. Το περιβαλλοντικό στρες, η μόλυνση και οι ρύποι της πόλης, η ηλιακή ακτινοβολία και γενικότερα η αστική επιβάρυνση, «φορτώνουν» την επιδερμίδα μας με σμήγμα και λιπαρότητα, ενώ ταυτόχρονα την κάνουν να φαίνεται θαμπή, χωρίς ζωντάνια και λάμψη. Τα σημάδια της κούρασης και του άγχους από τον αστικό τρόπο ζωής, που απαιτεί γρήγορους ρυθμούς γίνονται πιο εμφανή από ποτέ, ενώ προβλήματα όπως η φωτογήρανση και οι μεγεθυμένοι πόροι αρχίζουν να «δηλώνουν» σιγά σιγά την παρουσία τους.


Η NIVEA γνωρίζει καλά πώς να ανταποκρίνεται στις ολοένα και αυξανόμενες ανάγκες τόσο τις δικές σου, όσο και της επιδερμίδας σου κι ανανεώνει την αγαπημένη σειρά NIVEA Urban Skin με νέα καινοτόμα προϊόντα, προσφέροντας ολοκληρωμένη προστασία από τους ρύπους της πόλης και το οξειδωτικό στρες που προκαλείται σε βάθος χρόνου.

Χάρη στην καινοτόμα σύνθεση των προϊόντων της σειράς που συνδυάζει ισχυρά αντιοξειδωτικά, υαλουρονικό οξύ και λευκή άργιλο με φυσικά συστατικά όπως βιολογικό εκχύλισμα πράσινου τσαγιού, μαύρο ρύζι και εκχύλισμα μανόλιας, η επιδερμίδα μας αποκτά τον καλύτερο σύμμαχο απέναντι στα προβλήματα του αστικού περιβάλλοντος!


Η πλήρης σειρά NIVEA Urban Skin επιδρά ευεργετικά στην επιβαρυμένη, από τον αστικό τρόπο ζωής, επιδερμίδα μας και δρα κατά του σμήγματος και της περιττής λιπαρότητας απομακρύνοντας τα νεκρά κύτταρα και τον ιδρώτα, ενώ ταυτόχρονα αιχμαλωτίζει τις ελεύθερες ρίζες που προκαλούν το χρόνιο οξειδωτικό στρες, αφήνοντας την πιο λαμπερή, ενυδατωμένη κι αναζωογονημένη από ποτέ!

NIVEA Urban Skin: Η πιο ολοκληρωμένη προστασία της επιδερμίδας μας απέναντι στους ρύπους της πόλης Facebook Twitter

Ολοκληρωμένη προστασία NIVEA Urban Skin

Κρέμα Ημέρας URBAN SKIN DEFENCE με SPF20

Η προηγμένη σύνθεση της URBAN SKIN DEFENCE DAY CREAM αποτελεί την ασπίδα της επιδερμίδας κατά τη διάρκεια της ημέρας. Χάρη στην ελαφριά gel σύνθεσή της με εκχύλισμα βιολογικού τσαγιού και υαλουρονικό οξύ, προσφέρει ενυδάτωση και ισχυρή αντιοξειδωτική δράση, αναπληρώνοντας την χαμένη λάμψη της επιδερμίδας, ενώ ταυτόχρονα οι δείκτες αντηλιακής προστασίας SPF 20 προφυλάσσουν από τις ακτίνες UVA και από την πρόωρη γήρανση που προκαλεί ο ήλιος.

Micellar Νερό Καθαρισμού URBAN SKIN DETOX
Η NIVEA καινοτομεί και παρουσιάζει για πρώτη φορά ένα νερό καθαρισμού που όχι μόνο καθαρίζει την επιδερμίδα μας αλλά ταυτόχρονα την προστατεύει από την ατμοσφαιρική ρύπανση! Ιδανικό για λιπαρές επιδερμίδες, καθαρίζει αποτελεσματικά πρόσωπο, μάτια και χείλη απομακρύνοντας λιπαρότητα και νεκρά κύτταρα, αφήνοντας την επιδερμίδα μας καθαρή, λαμπερή και αναζωογονημένη!

Peel Off Μάσκα URBAN SKIN DETOX
Η νέα μάσκα Peel Off καθαρίζει σε βάθος και απομακρύνει νεκρά κύτταρα και ρύπους εύκολα και γρήγορα, όπως ακριβώς αρμόζει σε ένα σύγχρονο κορίτσι της πόλης! Το σμήγμα φεύγει και η περιττή γυαλάδα γίνεται πια παρελθόν χάρη στη μοναδική σύνθεσή της αφήνοντας την επιδερμίδα μας να «αναπνεύσει» πια ελεύθερη!

Μάσκα Αποτοξίνωσης 1 Λεπτού URBAN SKIN DETOX
Η αναζωογονητική Μάσκα Αποτοξίνωσης καταφέρνει μόνο μέσα σε ένα λεπτό να «απελευθερώσει» και να καθαρίσει σε βάθος την επιδερμίδα μας από τους ενοχλητικούς κι επίμονους περιβαλλοντικούς ρύπους κάνοντας ταυτόχρονα ελαφρά απολέπιση! Η λευκή άργιλος που περιέχει λειτουργεί σαν μαγνήτης, «φυλακίζοντας» τη λιπαρότητα, το σμήγμα, και τους ρύπους ενώ παράλληλα χάρη στο εκχύλισμα μανόλιας που περιέχει, βελτιώνει ορατά την όψη της επιδερμίδας, προστατεύοντας από τις ατέλειες που προκαλούνται από το αστικό περιβάλλον.

Μάσκα Μείωσης Πόρων 1 Λεπτού URBAN SKIN DETOX
Η Μάσκα Μείωσης Πόρων έρχεται να καθαρίσει σε βάθος την επιδερμίδα μας απομακρύνοντας ρύπους και νεκρά κύτταρα ενώ χάρη στη μοναδική της σύνθεση μειώνει αισθητά τους έντονους πόρους. Η πρωτοποριακή αυτο-θερμαινόμενη σύνθεσή της συσφίγγει τους πόρους και μας χαρίζει επιδερμίδα πιο αναζωογονημένη και πιο καθαρή από ποτέ!

Peel Off Μάσκα για Ματ Αποτέλεσμα URBAN SKIN DETOX
Η σειρά ολοκληρώνεται με τη νέα μάσκα Peel Off για Ματ Αποτέλεσμα που καθαρίζει την επιδερμίδα μας σε βάθος απομακρύνοντας τους ρύπους ενώ ταυτόχρονα αφαιρεί την γυαλάδα και τη λιπαρότητα, χαρίζοντας της ματ όψη. Η μοναδική μαύρη σύνθεσή της με μαύρο ρύζι κι εκχύλισμα πράσινου τσαγιού βοηθάει την επιδερμίδα μας να αναπνεύσει και πάλι ελεύθερη από περιβαλλοντικούς ρύπους και νεκρά κύτταρα!

Η ολοκληρωμένη σειρά NIVEA Urban Skin χαρίζει στην επιδερμίδα ό,τι ακριβώς χρειάζεται: προστασία κι ενυδάτωση που διαρκεί όλη μέρα ενώ προσφέρει αποτοξίνωση από τους περιβαλλοντικούς ρύπους, βαθιά καθαριότητα κι αναζωογόνηση. Απολαύστε την πόλη σας στο έπακρο χωρίς πια να ανησυχείτε για τα προβλήματα που προκαλεί στην επιδερμίδα σας!

Market news
0

Σεισμός

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ