Ο ελβετικός οίκος καλλυντικών La Prairie, υποδέχθηκε τις εκλεκτές καλεσμένες του, τη Δευτέρα 13 Μαΐου, στο Atrium του Πολυχώρου Αθηναΐδα ώστε να τους παρουσιάσει τα καινοτόμα λανσαρίσματα.

 

Τα τελευταία χρόνια, η La Prairie, τονίζει τη σχέση μεταξύ της Επιστήμης και της Τέχνης. Μια σχέση η οποία είναι παρούσα σε όλα τα λανσαρίσματα του ελβετικού οίκου. Επιστήμη και Τέχνη, ήταν οι δύο πλευρές που συνέθεσαν τα λανσαρίσματα που παρουσιάστηκαν. Την Τέχνη της Σύνθεσης, της Συσκευασίας και την τέχνη ως Έκφραση!

 

Μάνος Βυνιχάκης, Ανθή Σαλαγκούδη, Αναστασία Περράκη
Μάνος Βυνιχάκης, Ανθή Σαλαγκούδη, Αναστασία Περράκη

 

Οι επιστήμονες της La Prairie βρήκαν ακόμα έναν τρόπο για να παρατείνουν και να συνδυάσουν τα εξαιρετικά οφέλη ανόρθωσης και σύσφιξης που προσφέρει η Συλλογή Skin Caviar.  Μέσα από μια καλλιτεχνική καινοτομική προσέγγιση στα προϊόντα βελτίωσης της όψης της επιδερμίδας, προχώρησαν την επιστήμη τους γύρω από το χαβιάρι ένα βήμα παραπέρα, συνδυάζοντάς το με εξαιρετικά προϊόντα μακιγιάζ.

 

Το νέο μακιγιάζ του οίκου με εκχύλισμα από χαβιάρι, Skin Caviar Complexion, έχει εξαιρετικές υφές και παρέχει εξαίσιο αποτέλεσμα με διάρκεια ενώ παράλληλα επιτρέπει το συνδυασμό μεταξύ των προϊόντων ώστε να μπορεί κανείς να δημιουργεί εξατομικευμένες αποχρώσεις. Ένα λανσάρισμα μακιγιάζ, είναι το καταλληλότερο περιβάλλον για να επικοινωνηθούν επίσης προϊόντα για τον καθαρισμό της επιδερμίδας.

 

Έτσι, η παρουσίαση του οίκου τελείωσε με την έμφαση που πρέπει να γίνεται στον καθαρισμό της επιδερμίδας πριν την εφαρμογή μακιγιάζ παρουσιάζοντας τα νέα προϊόντα καθαρισμού, Supreme Balm Cleanser και Crystal Micellar Water Eyes • Face.

 

Μάνος Βυνιχάκης, Αναστασία Περράκη
Μάνος Βυνιχάκης, Αναστασία Περράκη

 

Στόχος του event, ήταν οι καλεσμένες να μεταφερθούν σε ένα χώρο Επιστήμης και Τέχνης και να ζήσουν μια εμπειρία πολυτέλειας εφάμιλλη των νέων προϊόντων της La Prairie. Κατά την είσοδο τους στο χώρο οι προσκεκλημένες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν δροσερά cocktails δημιουργημένα ειδικά για την περίσταση και canapes σε διάφορες γεύσεις με συνδετικό τους συστατικό το χαβιάρι.

 

Ο χώρος ήταν μεταμορφωμένος στο Lab-Atelier της La Prairie, εκεί που η τεχνολογία στο χαβιάρι και η χρωματική δεξιοτεχνία συναντιούνται για την τελειότητα της επιδερμίδας. Εκεί, όπου όλες οι παρευρισκόμενες είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις νέες συλλογές μακιγιάζ και προϊόντων καθαρισμού του οίκου.

 

Ομάδα La Prairie με Μάνο Βυνιχάκη
Ομάδα La Prairie με Μάνο Βυνιχάκη


Ο οίκος La Prairie στο τέλος της παρουσίασης προσέφερε σε όλες τις καλεσμένες τα νέα προϊόντα, της συλλογής Skin Caviar Complexion, για να τα γνωρίσουν πρώτες και να μυηθούν στο μαγευτικό κόσμο του, καθώς η επίσημη κυκλοφορία στη χώρα μας θα πραγματοποιηθεί στις αρχές Ιουνίου.

 

Οικοδεσπότες της εκδήλωσης ήταν οι κυρίες Κάτσικα, Σάρλη, Ζαγανάκου, Δάρα, Γκουμοπούλου και Παπαθανασοπούλου της εταιρείας Γρ. Σαράντης - Αποκλειστικού διανομέα του οίκου La Prairie στην Ελλάδα.