Πανεπιστήμιο Κύπρου: Μεταπτυχιακές σπουδές με κύρος

Πανεπιστήμιο Κύπρου: Μεταπτυχιακές σπουδές με κύρος Facebook Twitter
0

Με μεγάλο εύρος μεταπτυχιακών προγραμμάτων, κορυφαίες διακρίσεις σε διεθνές επίπεδο, έμπειρο διδακτικό προσωπικό και σύγχρονες κτιριακές εγκαταστάσεις, τo Πανεπιστήμιο Κύπρου παρέχει από την ίδρυσή του, το 1989, πανεπιστημιακή μόρφωση υψηλού επιπέδου, συνιστώντας ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν σπουδές διεθνών προδιαγραφών.

Οι υποψήφιοι σπουδαστές μπορούν να επιλέξουν μεταξύ 63 Μάστερ και 43 Διδακτορικών προγραμμάτων, που θα τους προσφέρουν εκτενείς και εξειδικευμένες γνώσεις στο γνωστικό τους αντικείμενο, διασφαλίζοντάς τους τα απαραίτητα εφόδια ώστε να ισχυροποιήσουν τη θέση τους στη σύγχρονη αγορά εργασίας.

Πανεπιστήμιο Κύπρου: Μεταπτυχιακές σπουδές με κύρος Facebook Twitter

Τα μεταπτυχιακά αυτά προγράμματα προσφέρονται στην ελληνική και αγγλική γλώσσα και τα δίδακτρά τους είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικά. Παρέχονται 120 υποτροφίες και αρκετά δάνεια Erasmus +. Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της Σχολής Μεταπτυχιακών Σπουδών http://www.ucy.ac.cy/graduateschool/el/apply-now-gr.

Έχοντας κατακτήσει σημαντικές διακρίσεις και υψηλές θέσεις στις διεθνείς κατατάξεις των ακαδημαϊκών ιδρυμάτων [63ο Καλύτερο νέο Πανεπιστήμιο παγκοσμίως, 3ο Καλύτερο ερευνητικό Πανεπιστήμιο της «Νέας Ευρώπης»], το Πανεπιστήμιο Κύπρου παραμένει σταθερά προσηλωμένο στην αριστεία και στη συνεχή ανάπτυξη, δέσμευση στην οποία οφείλει και την αναγνώρισή του ως κέντρου αριστείας στην περιοχή της Μεσογείου.

Πανεπιστήμιο Κύπρου: Μεταπτυχιακές σπουδές με κύρος Facebook Twitter

Οι αιτήσεις για τα μεταπτυχιακά προγράμματα 2019/2020 υποβάλλονται ηλεκτρονικά μέχρι τις 3 Απριλίου 2019, στην ιστοσελίδα της Σχολής Μεταπτυχιακών Σπουδών http://www.ucy.ac.cy/graduateschool/el/apply-now-gr.

Για περισσότερες πληροφορίες για τα μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών και τα κριτήρια εισαγωγής, email: [email protected], τηλέφωνο: +357 22 894044.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

50 χρόνια Timberland: Το διαχρονικό brand επανασυστήνεται στο ελληνικό κοινό με ένα street party

Επιχειρείν/Market / 50 χρόνια Timberland: Το διαχρονικό brand επανασυστήνεται στο ελληνικό κοινό με ένα street party

Με κεντρικό μήνυμα το “Express your true colours” και με τη βιτρίνα να μεταμορφώνεται σε καμβά δημιουργικότητας, ο street artist Soteur αναλαμβάνει να αναδείξει την αισθητική της πολύχρωμης επετειακής συλλογής
THE LIFO TEAM
H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Επιχειρείν/Market / H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο χώρο εκδηλώσεων Solid Events, στο Νέο Ψυχικό, που με την επίπλωση και τη διακόσμηση αποκλειστικά των προϊόντων της JYSK μεταμορφώθηκε για λίγο σε ένα σκανδιναβικό Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν 
THE LIFO TEAM
Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Επιχειρείν / Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Οι ιδρυτές του GGFI, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του LAGFF Lia Bozonelis και Έρση Δάνου και ο Διευθυντής του LAGFF Άρης Κατωπόδης, θα έχουν την υποστήριξη ενός Συμβουλίου Trustees και μιας ομάδας αξιωματούχων, αποτελούμενης από τους πιο έμπιστους χορηγούς και κορυφαίους επαγγελματίες του Hollywood,
THE LIFO TEAM