Για πρώτη χρονιά, η παγκοσμίου φήμης ιταλική Σχολή Accademia Pizzaioli,  συμμετέχει στη HORECA, τη διεθνή και μεγαλύτερη Έκθεση στην Ελλάδα για τον Tουρισμό και τον Eπισιτισμό, που θα πραγματοποιηθεί στο METROPOLITANEXPOαπό τις  8 έως τις  11 Φεβρουαρίου 2019.

 

Η Accademia Pizzaioli ήρθε και στην Ελλάδα για να προσφέρει εκπαίδευση υψηλών προδιαγραφών και εξειδίκευση στην ιταλική κουλτούρα της γαστρονομίας, μέσω του δοκιμασμένου και επιτυχημένου εκπαιδευτικού της συστήματος, συνδυάζοντας θεωρητική και πρακτική κατάρτιση σε πραγματικές συνθήκες εργασίας, όπου συμμετέχουν όλοι οι σπουδαστές. Επιπλέον, η Σχολή έχει σαφή επαγγελματικό προσανατολισμό, τον οποίο υπαγορεύει η μαζικότητα παρακολούθησης των εκπαιδευτικών της προγραμμάτων και το περιεχόμενο των εξειδικευμένων σπουδών που προσφέρει.

 

Με αφορμή την πρώτη της επίσημη συμμετοχή στη HORECA 2019, η Διοίκηση της Accademia Pizzaioli Greeceανακοινώνει τη διάθεση 2 υποτροφιών πλήρους εκπαίδευσης που αφορούν στα τμήματα αρχαρίων και επαγγελματιών, με διάρκεια από 18 Φεβρουαρίου έως και 1 Μαρτίου 2019 και στη συνέχεια από 4 έως 8 Μαρτίου, αντίστοιχα. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν να υποβάλουν αίτηση για ένα από τα παραπάνω τμήματα, κάνοντας μια επίσκεψη στο περίπτερο της Σχολής στην Έκθεση (HALL 4, περίπτερο C21), με καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων,τη Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2019, όπου θα ανακοινωθούν και τα ονόματα των δύο νικητών.

 

 

 

Στόχος της Accademia Pizzaioliείναι η δημιουργία ενός δικτύου επικοινωνίας με νέους που αγαπούν την τέχνη της πίτσας και θέλουν να αποκτήσουν προοπτικές εξέλιξης σε ένα δυναμικό περιβάλλον, αυτό του Επισιτισμού.

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: www.accademia-pizzaioli.grκαι την σελίδα μας στο facebook: AccademiaPizzaioliGreece

 

Ξένια Μακρυκώστα Υπεύθυνη Τμήματος Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων

 

Τηλ.: 210 9750974 και 6956606147  Email: [email protected]