Μία από τις πιο όμορφες συνήθειες των Χριστουγέννων είναι τα δώρα που προσφέρουμε στους αγαπημένους μας. Επειδή έχουν προηγηθεί βόλτες στα μαγαζιά, χριστουγεννιάτικες βιτρίνες, γιορτινή ατμόσφαιρα και, φυσικά, αυτή η μοναδική αίσθηση που σε πλημμυρίζει όταν ξέρεις ότι βρήκες το κατάλληλο δώρο.


Στο κέντρο της Αθήνας βρίσκεται η πιο γνωστή γωνιά, γεμάτη δώρα και προτάσεις που θα σε ενθουσιάσουν και θα φωτίσουν τα πρόσωπα των ανθρώπων για τους οποίους προορίζονται. Το GB Corner Gifts & Flavors του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία είναι ένας γιορτινός κόσμος γεμάτος ξεχωριστές ιδέες για δώρα που κάνουν τα Χριστούγεννα μαγικά και ρίχνουν λίγη χρυσόσκονη στις γιορτινές αγορές.

 

Τα αυθεντικά προϊόντα του ιστορικού ξενοδοχείου, οι διάσημες σοκολάτες και τα γλυκά με την υπογραφή του βραβευμένου Γάλλου pastry chef Arnaud Larher γίνονται ιδιαίτερες προτάσεις που με τη γεύση αλλά και την εικόνα τους θα δώσουν χαρά και χριστουγεννιάτικη λάμψη στους φίλους, την οικογένεια ή τους συνεργάτες σας.


Οι εντυπωσιακές συνθέσεις δώρων θα ενθουσιάσουν τους λάτρεις του καλού κρασιού, εκείνους που ξέρουν να απολαμβάνουν το τσάι τους αλλά και όσους εκτιμούν ένα ποτήρι σαμπάνια που θα συνοδεύσει τα φημισμένα μακαρόν του Arnaud Larher. Στο GB Corner Gifts & Flavors του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία η φαντασία γίνεται συνδετικός κρίκος για τη δημιουργία εξαιρετικών συνδυασμών και η υψηλή ποιότητα ορίζει την πολυτέλεια που τυλίγεται σε μια ιδιαίτερη συσκευασία δώρου.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Δείτε τις χριστουγεννιάτικες συνθέσεις και online, στο grandebretagnestore.com.

Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετάννια,  Βασιλέως Γεωργίου Α1, πλατεία Συντάγματος, +30 210 33 30 750