Απεργία την Πρωτομαγιά

LOLA: 45 χρόνια παρουσίας στην ελληνική μόδα!

LOLA: 45 χρόνια παρουσίας στην ελληνική μόδα! Facebook Twitter
0

Σε εκδήλωση που έλαβε χώρα στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης στο Κολωνάκι η εταιρεία LOLA γιόρτασε τα 45 χρόνια συνεχούς παρουσίας της στον χώρο της ελληνικής μόδας.

Καλεσμένοι ήταν άνθρωποι από τον χώρο των Μέσων, της μόδας αλλά και συνεργάτες της εταιρείας που όλοι μαζί και ο καθένας ξεχωριστά, έχουν συμβάλει απ' την πλευρά τους στην μακρά πορεία ανάπτυξης της εταιρείας.

Μέσα από μια μικρή αναδρομή που έκαναν οι Αναστασία και η Φωτεινή Γιαλαμά, η δεύτερη γενιά στην διοίκηση της LOLA, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να θυμηθούν το ξεκίνημα της εταιρείας πίσω στα 1973 αλλά και να ενημερωθούν για την σημερινή φιλοσοφία και τα μελλοντικά της σχέδια.

LOLA: 45 χρόνια παρουσίας στην ελληνική μόδα! Facebook Twitter

Το τρίπτυχο πάνω στο οποίο εστιάζει το brand LOLA είναι η ποιότητα που την εξασφαλίζουν τα εκλεκτά υφάσματα και υλικά, η αισθητική που εμπνέεται από το μέτρο και την λιτότητα, και το value for money για την πελάτισσα.

Η γυναίκα της LOLA έχει εκλεπτυσμένο γούστο, απολαμβάνει τη ζωή, αναγνωρίζει την υψηλή ποιότητα και την αναζητά. Στις συλλογές LOLA θα βρει όλα τα κομμάτια – κλειδιά που χρειάζεται για να στήσει μια κομψή γκαρνταρόμπα: Το ολομέταξο πουκάμισο, το καλοραμμένο παλτό σε ιταλικό μαλλί και κασμίρι, το ραφτάδικο κοστούμι, το βραδινό φόρεμα σε κομψό και φίνο σχεδιασμό.

LOLA: 45 χρόνια παρουσίας στην ελληνική μόδα! Facebook Twitter

Οι συλλογές LOLA διατίθενται αποκλειστικά στα εταιρικά καταστήματα σε Μαρούσι, Κολωνάκι, Αγ. Δημήτριο και Πειραιά, στα πολυκαταστήματα Attica στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη (Attica Cosmos) και στο eShop της εταιρείας.

Η LOLA έχει μια σταθερή και καταξιωμένη παρουσία στον χώρο της ελληνικής μόδας και αυτό δεν είναι τυχαίο. Ειδικά όταν συμβαίνει εδώ και 45 χρόνια!

0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

50 χρόνια Timberland: Το διαχρονικό brand επανασυστήνεται στο ελληνικό κοινό με ένα street party

Επιχειρείν/Market / 50 χρόνια Timberland: Το διαχρονικό brand επανασυστήνεται στο ελληνικό κοινό με ένα street party

Με κεντρικό μήνυμα το “Express your true colours” και με τη βιτρίνα να μεταμορφώνεται σε καμβά δημιουργικότητας, ο street artist Soteur αναλαμβάνει να αναδείξει την αισθητική της πολύχρωμης επετειακής συλλογής
THE LIFO TEAM
H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Επιχειρείν/Market / H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο χώρο εκδηλώσεων Solid Events, στο Νέο Ψυχικό, που με την επίπλωση και τη διακόσμηση αποκλειστικά των προϊόντων της JYSK μεταμορφώθηκε για λίγο σε ένα σκανδιναβικό Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν 
THE LIFO TEAM
Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Επιχειρείν / Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Οι ιδρυτές του GGFI, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του LAGFF Lia Bozonelis και Έρση Δάνου και ο Διευθυντής του LAGFF Άρης Κατωπόδης, θα έχουν την υποστήριξη ενός Συμβουλίου Trustees και μιας ομάδας αξιωματούχων, αποτελούμενης από τους πιο έμπιστους χορηγούς και κορυφαίους επαγγελματίες του Hollywood,
THE LIFO TEAM