Συνεπής και δίνοντας το έναυσμα για την περίοδο των εορτών φέρνουν η Lidl και η Heidi Klum στις 7 Δεκεμβρίου τη συλλογή #LETSCELEBRATE σε όλα τα καταστήματα Lidl: μια περιορισμένη συλλογή για τις γυναίκες που αγαπούν τη μόδα με κομψά, μοντέρνα κομμάτια στις ανταγωνιστικές τιμές της Lidl, που μπορούν να φορεθούν τις ημέρες των γιορτών.

 

Η κολεξιόν προσαρμοσμένη στην εορταστική περίοδο προσφέρει κομψή μόδα για τις εορταστικές μέρες. Αποτελείται από κομψά και μοντέρνα κομμάτια που συνδυάζονται εύκολα. Η συλλογή #LETSCELEBRATE εντυπωσιάζει με την ποιότητά της και διατίθεται σε ένα εύρος τιμών από 7,99 έως 29,99  Ευρώ.

 

Για να προσφέρουμε στους πελάτες μας μια ολοκληρωμένη εμπειρία αγορών στα καταστήματά μας, τους παρέχουμε ποικιλία επιλογών μόδας για διαφορετικές περιστάσεις. Η δεύτερη συλλογή μας με τη Heidi Klum #LETSCELEBRATE βασίζεται σε αυτή την αρχή, παρέχοντας στους πελάτες μας εγκαίρως ποικιλία ρούχων για την εορταστική περίοδο στις ανταγωνιστικές τιμές που έχουν συνηθίσει.  

 

Από 7 Δεκεμβρίου οι πελάτες μπορούν να βρουν στα καταστήματα φορέματα με παγιέτες, κολάν, φούστες, παλτό, τοπ και πολλά άλλα.

 

#LETSCELEBRATE προσφέρει μόδα για όλες τις γυναίκες!

#esmarabyheidiklum