Είναι ευρέως γνωστό το πόσο αγαπημένος καρπός, για την Ελληνική αγορά, είναι το φουντούκι και ακόμα πιο αγαπημένη γεύση η σοκολάτα γάλακτος με φουντούκια. Ήταν συνεπώς θέμα χρόνου.. η πετυχημένη σειρά σοκολατών με στέβια της ΙΟΝ να αποκτήσει ένα ακόμα μέλος – την σοκολάτα γάλακτος ION στέβια με φουντούκια.

 

Ο υπέροχος συνδυασμός της γεύσης του φουντουκιού με την σοκολάτα γάλακτος ΙΟΝ παραμένει εξίσου απολαυστικός και με την σοκολάτα γάλακτος χωρίς προσθήκη ζάχαρης, με φυσικά γλυκαντικά και στέβια. Η νέα γεύση συμπληρώνει την ήδη μεγάλη γκάμα προϊόντων χωρίς προσθήκη ζάχαρης και χωρίς γλουτένη της ΙΟΝ που αποτελείται από τις γνωστές και αγαπημένες γεύσεις, ΙΟΝ Αμυγδάλου και ΙΟΝ Αμυγδάλου Υγείας, ΙΟΝ Γάλακτος και ΙΟΝ Dark Κλασική.

 

Η σύγχρονη σειρά σοκολατών stevia, αποτελεί μια εναλλακτική πρόταση από την ΙΟΝ. Απευθύνεται σε όσους θέλουν να απολαμβάνουν τις γνωστές και πλούσιες γεύσεις της ΙΟΝ, χωρίς ζάχαρη, χωρίς γλουτένη και με λιγότερες θερμίδες. Την σειρά σοκολατών ΙΟΝ «χωρίς προσθήκη ζάχαρης» θα τη βρείτε σε όλα τα καταστήματα τροφίμων καθώς και σε καταστήματα ψιλικών και περίπτερα.

 

Το σύνολο των εισαγωγών καρπών κακάο στην Ελλάδα πραγματοποιείται αποκλειστικά από την ΙΟΝ Α.Ε. Με τον τρόπο αυτό η εταιρεία είναι σε θέση να ελέγχει πλήρως την ποιότητα και την ιδιαίτερη γεύση των προϊόντων της.