Ο αγαπημένος σε όλους μας ελληνικός καφές Λουμίδης Παπαγάλος συμμετέχει για 4η συνεχή χρονιά στον διεθνή Ιστορικό Ράλλυ της Ελλάδας υποστηρίζοντας το No 31 με πλήρωμα τους Γ. Μουρτζούκο & Ν. Καραδημήτρη με BMW 2002 ti οι οποίοι θα συμμετέχουν στο ασφάλτινο σκέλος του αγώνα.

 

Πρόκειται για τον διασημότερο και πιο απαιτητικό αγώνα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της FIA ο οποίος θα διεξαχθεί από 26 – 29 Μαΐου 2016, με κέντρο την πρώτη πρωτεύουσα της Ελλάδας, την πανέμορφη πόλη του Ναυπλίου και θα περιλαμβάνει ειδικές σε διάσημες διαδρομές της Πελοποννήσου.

 

Ο Λουμίδης Παπαγάλος σας προτείνει το τελευταίο Σαββατοκύριακο της άνοιξης να μην ξεχάσετε το ραντεβού με την ιστορία, την παράδοση και το θέαμα.

 

Η εκκίνηση θα δοθεί τη Παρασκευή 27 Μαΐου το πρωί στο χώρο του Ζαππείου και από το βράδυ της πρώτης ημέρας όλοι οι συμμετέχοντες θα καταλύσουν στο Ναύπλιο όπου θα παραμείνουν και την επομένη Σάββατο 28 Μαΐου, ενώ στην ίδια πόλη θα πραγματοποιηθεί ο τερματισμός και η Τελετή Απονομής το απόγευμα της Κυριακής 29 Μαΐου.

 

Το Ιστορικό Ράλλυ Ελλάδος, όμως δεν είναι απλώς μια ακόμη εκδήλωση με ιστορικά αυτοκίνητα. Είναι, κυρίως ένα αθλητικό πολιτιστικό γεγονός κάλους και παράδοσης. Αναδεικνύει όχι μόνο τη σπάνια ομορφιά της ελληνικής φύσης, αλλά και την πολιτιστική κληρονομιά που η αρχαία Ελλάδα άφησε παρακαταθήκη στην ανθρωπότητα.


Ο Λουμίδης Παπαγάλος σας προτείνει λοιπόν το τελευταίο Σαββατοκύριακο της άνοιξης να μην ξεχάσετε το ραντεβού με την ιστορία, την παράδοση και το θέαμα.